ΑΙΣΧΟΚΕΡΔΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣ
Το τελευταίο διάστημα που εμφανίστηκε η παγκόσμια οικονομική κρίσηκαι έγινε πιο έντονο το φαινόμενο της άκρίβειας που απο το σύνολο των μη προνομιούχων μεταφράζεται ως ΑΙΣΧΟΚΕΡΔΕΙΑ. Τι είναι λοιπόν αισχροκερδεια:΄Η παράνομη απόκτηση κέρδους που προέρχεται απο την υπερτίμηση αγαθων πρώτης ανάγκης ή αγαθών που είναι απαραίτητα στη ζωή των ανθρώπων. Πληττει τις ασθενέστερες οικονομικά τάξεις που είναι και το μεγαλύτερο μέρος του λαού μας, που είναι λοιπόν το κράτος ,μόνο λόγια προεκλογικά και τίποτε άλλο. Πότε θυμάται τον λαό μόνο στους αγώνες του ΕΘΝΟΥΣ και του ζητάνε θυσίες. Τι θα είπουν την 28η Οκτωβρίου ΖΗΤΩ τι καλα πολεμήσατε. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΔΙΚΙΑ.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς αυτό το πρόβλημα της αισχροκέρδειας για εμάς τους Έλληνες δεν είναι κάτι νέο.
Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν το νόμισμα του 1ος ευρώ εξισώθηκε "άτυπα" με αυτό των 100 δραχμων. Αποτελεσμα;
-πληρωνόμαστε σε ευρώ και πληρώνουμε για αγαθά κ υπηρεσίες σε δραχμές,
-συνεχής αύξηση των τιμών εις βάρος του μέσου καταναλωτή, που σε συνδυασμό με τα νέα οικονομικά δεδομένα, κοντεύουν να καταστήσει την έννοια της αποταμίευσης ανίκουστη κ την πράξη αυτής ανύπαρκτη..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
to kratos, anyparkto edw k poly kairo.k oi ta3eis pleon exoun e3alhf8ei.aplws yparxoun ftwxoi, poly ftwxoi k plousioi.ligoi pleon einai autoi pou anhkoun sth mesh ta3h.
Ο χρήστης aoratos είπε…
¨Εχετε απόλυτα δίκιο που να το βρείτε όμως,ανικανότητα ελέγχου πηγων ακρίβειας-έλλειμα κρατους-έλλειμα προστασίας των εντιμοτέρων και αδυνάμων συμπατριωτών μας που μοχθουν καθημερινά είτε να βγάλουν τον επιούσιον άρτον είτε να σπουδάσουν τα παιδιά τους είτε να τους βρουν κάποια αξιοπρεπή εργασία,ΒΡΩΜΙΑ παντού. Τώρα το χορό τον σέρνει το άγιον ΟΡΟΣ,ξέχασαν οι ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ τις παρακαταθήκες των ΑΓΙΩΝ και τουΧΡΙΣΤΟΥ καιαντι για τον επουράνιο παράδεισο στράφηκαν στον επίγειο,φαίνεται τους βόλευε καλύτερα ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ_ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑ_ΦΤΩΧΕΙΑ_ΑΝΕΡΓΕΙΑ__ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!