23 Φεβρουαρίου 2010

Ελλάς: Επωλήθη σε τιμή ευκαιρίας!!!

  • Πόσο κουτόχορτο έφαγες χθες από τους διαπλεκόμενους της πολιτικής, της οικονομίας και της μίζας;
  • Πόσες φορές αναρωτηθήκαμε μέχρι πόσο και μέχρι πότε θα ανεχόμαστε ένα τσούρμο από "λαμόγια" να ορίζουν τις ζωές μας και να ξεπουλάνε το σήμερα και το αύριο των ελλήνων;
  • Μήπως καταφέραμε άραγε ποτέ να αντισταθούμε στην ηδονή της αποβλάκωσης και της αποχύμωσης του εγκεφάλου μας;
Ανίκανοι πολιτικοί, ανύπαρκτες πολιτικές, ένα πλέγμα εξουσίας και παρα-εξουσίας που έχει χτιστεί για να καταδυναστεύσει όλους εκείνους που επικαλείται πως προασπίζεται... Αυτό είναι το σημερινό πολιτικό σκηνικό, το οποίο απαιτείται πλέον να ισοπεδωθεί, να καταστραφεί συθέμελα και να παραδοθεί στην πυρά της ιστορίας. Αλλά, φευ, οι "πρόθυμοι" εργολάβοι της συγκάλυψης τρέχουν να "δημιουργήσουν" εικόνες και πιθανότατα τον αυριανό μεγάλο και χαρισματικό ηγέτη.
Οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα πληρώνουν αφειδώς τους επαγγελματίες προπαγανδιστές για να μας χαρίσουν απλόχερα -με τη σειρά τους- τον ορυμαγδό της ανύπαρκτης και ασύνδετης σκέψης τους, προτείνοντάς μας ξεδιάντροπα τα αδιέξοδα ως δρόμους διαφυγής ή λεωφόρους ευζωΐας...
Από τους λίγους, μεγάλους και πάνοπλους εχθρούς της προηγούμενης εποχής πήγαμε στους εχθρούς που μας “χτυπούν” στην καθημερινότητά μας. Σε πολλούς και μικρούς “εχθρούς”, εξίσου επικίνδυνους. Που μπορούν και έρχονται ύπουλα μέσα στα σπίτια μας. Που μπαίνουν στα σαλόνια μας. Που διαβρώνουν συνειδήσεις. Που αλλοιώνουν τρόπους σκέψης. Που αλλάζουν τα πρότυπά μας. Που μας χειραγωγούν και μας παραδίδουν σε “εμπόρους” όλων των ειδών.
Σήμερα οι εχθροί της Δημοκρατίας χρησιμοποιούν την τεχνολογία. Τα ΜΜΕ και το ίντερνετ είναι πολύ πιο επικίνδυνα απ’ ό,τι φαίνονται. Πίσω από τα “ανώδυνα” και τα “γυαλιστερά”, που μας προβάλουν “δωρεάν”, κρύβονται συμφέροντα τεράστια. Συμφέροντα, που έχουν άμεσο κέρδος από την ισοπέδωση των εθνικών κρατών. Συμφέροντα, που έχουν άμεσο κέρδος από την αποκτήνωση του ανθρώπου. Από τη μετατροπή του σε ένα απλό καταναλωτικό ζώο χωρίς πατρίδα και πολιτισμό.
Για ένα λαό που έχει κάνει κουλτούρα την επιδερμικότητα, το πολιτικά ορθό το καθορίζουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα ξυπνήσουμε μόνο όταν πραγματικά πεινάσουμε, όταν εξαθλιωθούμε.
Όσο τρώμε το καναβούρι που μας σερβίρουν οι κάθε λογής καναλο-επιχειρηματίες τόσο δεν θα μπορούμε να αντιδράσουμε αποτελεσματικά στην πράσινη δικτατορία.
Τριακόσια δισ ευρώ έλλειμα. Είναι τα λεφτά που δεν μπόρεσαν να κρύψουν ότι λείπουν. Βάλτε ακόμα πόσα, κατάφεραν με λογιστικές αλχημείες να καλύψουν και υπολογίστε που φθάνει το πραγματικό έλλειμα.
Θα μάθουμε ποτέ ποιοί τα πήρανε;
Θα πάει κανείς φυλακή;
Θα ελέγξει κανείς τις περιουσίες τους και πώς αποκτήθηκαν;
Θα δημευτούν περιουσίες που αποκτήθηκαν ύποπτα;
Θα ανοίξουνε οι λογαριασμοί αυτών των κυρίων… και των συγγενών τους από τότε που μπήκαν στην πολιτική για να δούμε από που βγάζανε “ποδαράκια” τα λεφτά και καταλήγανε στις τσέπες τους;
Εκτός από τα λεφτά, αυτοί που άφηναν ανεξέλεγκτα να εισβάλουν στην χώρα μας λεφούσια λαθρομεταναστών θα μείνουν ατιμώρητοι;
Αυτόν τον ύπουλο εποικισμό θα τον αφήσουμε έτσι;
Ερωτήσεις που ποτέ δεν θα φτάσουν παραπέρα, επειδή ζούμε μέσα σε ένα πρόβλημα που λέγεται παραποίηση δημοκρατίας... δια μέσω των Μέσων Μαζικής Εξαθλίωσης που εργάζονται επιμελώς για να κατορθώσουν να νεκρώσουν εγκεφάλους να διαβρώσουν ηθικές ή και για να διατηρήσουν τα έχοντα ως "καλώς", αφού το πολιτικό σύστημα βρίσκεται σε έναν πλήρη ερωτισμού εναγκαλισμό με τους άρχοντες -ή αστέρες- της οθόνης, αλλά και με τα "αφεντικά" τους.
Εάν θελήσουμε ποτέ να μάθουμε ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο, μόνο σε ένα μέρος δεν πρέπει να γυρίσουμε το βλέμμα μας. Στο ελληνικό Κοινοβούλιο που έχει καταστεί συνεδριακό κέντρο και χώρος αιτιολόγησης της αναίτιας ύπαρξης πολιτικών...
Ο πολιτικός χρόνος τελειώνει ταχύτατα για τα κόμματα που κυβέρνησαν την χώρα τα τελευταία 30 χρόνια, ιδίως για το κυβερνητικό. Πλησιάζουμε το point of no return. Οι ραγδαίες εξελίξεις ξεπερνούν πλέον την δυνατότητα ανάσχεσης των συνεπειών των γεγονότων. Είναι θέμα χρόνου να ζήσουμε πρωτόγνωρες πάνδημες κοινωνικές εκρήξεις που θα αφήσουν ανεξίτηλη την σφραγίδα τους στα χρόνια που έρχονται.
Ένα πρώτο σημάδι ήταν τα Δεκεμβριανά του 2008 για το νεαρό ελληνόπουλο που χάθηκε άδοξα.
Ένα δεύτερο σημείο είναι το ξετσίπωτο και ψηφοθηρικό λαθρονομοσχέδιο του Πασόκ το οποίο, μαζί με τις δηλώσεις περί απώλειας εθνικής κυριαρχίας, αφύπνισε τα εθνικά αντανακλαστικά ενός μεγάλου τμήματος του ελληνικού λαού.
Μια τρίτη σοβαρή ένδειξη είναι η δραματική αύξηση της εγκληματικότητας (κρυφής και φανερής σε συνδυασμό με την συνεχιζόμενη εισβολή ορδών εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών) και η έντονη ανασφάλεια (αλλά και εσωτερική ψυχολογική πίεση) που προκαλεί σε ευρεία τμήματα του λαού μας.
Για τελευταίο άφησα το σοβαρότερο όλων (ίσως): την κατακόρυφη αύξηση της φτώχειας και της ανεργίας και την απόγνωση που αυτές προξενούν στους πάμπολλους πληττόμενους.
Η κοινωνική βόμβα είναι πανέτοιμη λοιπόν. Πλαστικά εκρηκτικά, συνδεσμολογία, ρολόι, πυροκροτητής. Ποιός και πότε θα πυροδοτήσει την βόμβα; ποιά θα είναι η σπίθα που θα τινάξει 30 χρόνια αλητείας, ληστείας και προδοσίας στον αέρα; Θα δούμε όλοι μαζί, ποιος και ποτε. Πάντως, η εκτόνωση της πίεσης δεν αργεί.
Το "ωραιότερο" από όλα όμως, είναι πως η έκρηξη θα αποτυπωθεί από τις κάμερες και όλους εκείνους που φροντίζουν να μην μιλούν, να μην γράφουν, να μην καταγράφουν τα γενόμενα, αλλά να εμμένουν στα "παραγγελόμενα"...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!