ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ

Έρχονται οι λύκοι.

Rate This
Quantcast


Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Μύρισε αίμα κι έρχεται ο Αρχηγός των Λύκων, μαζί με τον Φον Ρίμπεντροπ του ισλαμοφασισμού και καμιά δεκαριά μπέηδες και πασάδες.

Τώρα θα σας λυθεί η απορία γιατί το ψηλό παιδί από την Μινεσότα δεν έβαλε ΥΠΕΞ τον Νίκο Κοτζιά αλλά τοποθέτησε ως αναπληρωτή της αυτού κωπηλατικής εξοχότητος τον επίδοξο Δραγουμάνο, κ. Δρούτσα. Ο Κοτζιάς έχει δύο ελαττώματα : ελληνοκεντρική ρεαλιστική άποψη και δύσκαμπτη μέση. Αν δε τις των γνωστών μαλακίων του την έπεφτε για «υπερπατριωτισμό» θα ‘πεφτε πολύ γέλιο. Όμως στο κούφιο μέγαρο της Βασιλίσσης Σοφίας ο «ανανισμός» θεωρείται in.

Έρχονται οι ισλαμοφασίστες, αδέρφια. Για το καλό μας.

Γνωρίζετε το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας των δύο χωρών; Λοιπόν θα συνεδριάσει για πρώτη φορά. Θα κάτσουν απέναντι – απέναντι ο Δρούτσας, η Αννούλα, η Μπιρμπίλη κλπ και θα κρατιούνται απ’ τα χέρια με τα ομόλογα τους λυκόπουλα και θα κοιτιούνται στα μάτια.

Τί θα συζητήσουν άραγε για την Παιδεία μας η Αννούλα και ο μεμέτης συνάδελφος της; Πάλι για την εξομάλυνση της Ιστορίας μας; Τρίψε – τρίψε, γυαλί την κάναμε, ωρέ γείτονες. Ανησυχείτε; Ντροπή, δύσπιστοι. Κάπου εκεί θα ‘ναι ο θεματοφύλακας της Εθνικής μας Παιδείας, η Δραγώνα χανούμ. Κι αν έχει η Αννούλα απορίες, που δεν θα μπορεί να λύσει η Δραγώνα, φαντάζομαι πως η Ρεπούση θα ‘χει ανοιχτό το κινητό της.

Λοιπόν, λίγα λόγια. Το βασικό πιάτο στο μενού δεν είναι αυτό. Εντάξει, κάποια στιγμή θα τον ξηλώσουμε και τον έφιππο Αρχηγό των Ανυπότακτων Ρουμ από τη Σταδίου, όπως ο Κωπηλάτης ξήλωσε τον «σωβινιστικό» πίνακα από το γραφείο του, αλλά πρώτα θα διευθετηθούν τα χοντρά θέματα.

Αιγαίο, πετρέλαια, Θράκη, Κύπρος, όλα θα ‘ναι στο τραπέζι. Αυτά μύρισαν οι Λύκοι, μαζί με την αδυναμία μας, και έρχονται τριποδίζοντας με μάτι κόκκινο σαν αίμα.

Έχουμε και λέμε: Γιατί νομίζετε γυρίζουν τόσους μήνες τα αυτοκίνητα της καθεστωτικής Γκεστάπο και σας φωνάζουν με τα μεγάφωνα «Achtung – Achtung, η χώρα πεθαίνει, τα spreads χοροπηδάνε σαν κατσίκια, βουλιάζει ο Τιτανικός, παππού θες σύνταξη; Θα πάρεις τ’ αρχ…α μας. Παιδιά φάτε το φαΐ σας, έρχεται το ΔΝΤ κλπ»;

Αυτό, αδέρφια, λέγεται προετοιμασία, ήγουν τρομοκράτηση, καθήλωση και χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Είπαμε, ο Φόβος είναι όπλο. Με αυτό το όπλο στον κρόταφο του Λαού, ο Γεώργιος Παπανδρέου ο Έσχατος και Φαρμακερός, θα κάνει όλα τα όνειρα του πραγματικότητα.

Όχι, ρε σεις, ο Γιώργος δεν είναι «πράκτορας» κανενός. Είναι αρκετά αμερικανάκι από μόνος τους και δεν χρειάζεται ούτε χειριστή, ούτε χορηγό. Σας το λέω και δεν το καταλαβαίνετε: Ο Γιώργος τα ΠΙΣΤΕΥΕΙ αυτά από μόνος του.

Θεωρεί την κρίση ευκαιρία για να περάσει όλες τις ιδεοληψίες του στην πράξη. Θέλει να τελειώνει με τον οπισθοδρομικό μονομπλόκ ελληνικό εθνισμό, να μας κάνει cool, παρδαλούς, ανεκτικούς, πολίτες του κόσμου. Να μας συμπαθήσει επιτέλους η μαμά του κι ο Νίκος, που ζήσανε τόσα χρόνια σ’ αυτή την έρημο με τους Απάτσι.

Τα δε λίμπεραλ αμερικανάκια αγαπούν τους πραγματικούς Απάτσι. Ξέρετε γιατί; Γιατί δεν έχουν Ιστορία. Ελάχιστα πράγματα. Τους αντιμετωπίζουν λοιπόν συμπαθητικά και με ανωτερότητα. Αφού τους κατάκλεψαν και πετσόκοψαν, τους δίνουν λίγη φιλανθρωπία.

Εμείς όμως, ε; Πολύ πράγμα. Ετούτοι δω οι Ινδιάνοι απ’ το Μωριά, τη Ρούμελη, τη Θεσσαλία, τον Πόντο, την Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θράκη, την Μ. Ασία, την Κύπρο και τα νησιά, είμαστε αλλιώς. Η περπατησιά μας έρχεται πολύ βαθιά απ’ το παρελθόν και οι χάντρες και τα καθρεφτάκια δεν μας λένε τίποτα. Εμείς τα φτιάξαμε. Γι’ αυτό τους καθόμαστε στο λαιμό, που μπλέξανε μαζί μας.

Θα δείτε λοιπόν πράματα και θάματα. Στον μούλτι κούλτι φαντασιακό κόσμο του Γιώργου, τα τουρκικά μαχητικά που σε λίγο θα ξυρίζουν τις ελιές μας στις υπερπτήσεις τους, τα τουρκικά πολεμικά που παίρνουν πλέον μάτι τις γκόμενες στον Αστέρα δια του οπτήρος, το ότι δεν αναγνωρίζουν την Κύπρο, κατέχουν τη μισή και κάθε δεύτερη μέρα μας απειλούν και τις ενδιάμεσες μας τον πιάνουν, όλ’ αυτά, no problem, guys.

Το παραμύθι θα ‘ναι ειρήνη, αδερφοσύνη, μείωση εξοπλισμών, συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και φράγκα.

Εμείς θα δώσουμε γη και ύδωρ κι αυτοί μεγαλόψυχα θα τ’ αποδεχθούν. Τα δικά μας δικά τους και τα δικά τους πάλι δικά τους. Και βέβαια τέτοια νιτερέσα και «καπάκια» δεν τα παίρνεις μετά εύκολα πίσω.

Το Σύνταγμα στο 114 και τώρα στο 120 λέει κάτι, αδέρφια. Εκεί με λίγα λόγια οι Έλληνες, το Έθνος, ο Λαός, ορίζονται, οριζόμαστε όλοι εμείς τελικοί θεματοφύλακες της Εθνικής Νομιμότητας. Όποιος την παραβιάσει θα πληρωθεί καταλλήλως. Έχουμε μια φράση γι’ αυτό. Ήξερε ο Πλαστήρας. Έχει μια ομώνυμη συνοικία η Αθήνα. Εκεί τους πάμε αυτούς που παραβιάζουν την Εθνική Νομιμότητα και τους πληρώνουμε.

Ο Γιώργος θέλει να τελειώσει ως Ηγεμών της Βλαχίας; Θα μαζεύει τα δοσίματα και θα τα στέλνει με τον Δρούτσα στον νέο Πατισάχ; Εζήλωσε την δόξα του Γούναρη;

Πάντα βέβαια υπάρχει η ελπίδα να μας «σώσουν» οι Τούρκοι. Να ζητούν τόσα πολλά που ακόμη κι η γαλαντόμα ψυχή του Γιώργου ν΄αναγκαστεί να πει όχι.

Λοιπόν, στον έφιππο αδριάντα του Αρχηγού των Ανυπότακτων Απάτσι – Ρουμ επί της οδού Σταδίου, γράφει: «Έφιππος χώρει γενναίε Στρατηγέ ανά τους αιώνας διδάσκων τους λαούς, πως οι δούλοι γίνονται ελεύθεροι». Θα το μεταφράσω στα γερμανικά, να το στείλω στον Δρούτσα, να το μεταφράσει στ’ αγγλικά, να το διαβάσει ο Νίκος, ο «μεταμφιεσμένος Έλληνας με την αμερικάνικη καρδιά» κι αυτός με τη σειρά του να το εξηγήσει στο Γιώργο.

See you, ρε….

(Φωτό: Δεν άρεσε ο πίνακας «H Eλλάς ευγνωμονούσα» στον Παπανδρέου και τον αφαίρεσε από το Μαξίμου!!)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!