ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!!ΕΙΣΒΟΛΗ.....ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΔΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ

Εκπληξη προκάλεσε χθες η ατυχής επιλογή του προέδρου της Κύπρου κ. Δημήτρη Χριστόφια να κατηγορήσει όχι μόνο την Τουρκία, αλλά και την Ελλάδα για εισβολή στην Κύπρο, στη διάρκεια ομιλίας του στο ίδρυμα Brookings της Ουάσιγκτον, προκαλώντας σύγχυση στους παρευρισκομένους, οι περισσότεροι εκ των οποίων, χωρίς να γνωρίζουν λεπτομέρειες του προβλήματος, ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της Κύπρου ότι η Ελλάδα έχει εισβάλει στη χώρα του.  

Ο κ. Χριστόφιας, ο οποίος προηγουμένως είχε αναφερθεί στο πραξικόπημα της χούντας κατά του Μακαρίου, ανέφερε ότι «οι δύο αποκαλούμενες μητέρες πατρίδες ουσιαστικά εισέβαλαν και οι δύο».

Ο Κύπριος πρόεδρος εκτίμησε ότι η ενδυνάμωση του Ταγίπ Ερντογάν μετά το πρόσφατο δημοψήφισμα στην Τουρκία ίσως συμβάλει στην επίλυση του Κυπριακού, καθώς «θα πρέπει κανείς να είναι τυφλός» για να μη διαπιστώσει ότι ο κ. Ερντογάν δεν είναι Ετσεβίτ· και σημείωσε πως εάν κερδίσει τη μάχη με τον στρατό και τους δικαστικούς στο εσωτερικό, αυτό θα είναι καλό και για την Τουρκία αλλά και για την Κύπρο.

ΠΗΓΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!