ΣΑΡΑ ΠΕΪΛΙΝ



Γκάφα με...βορειοκορεάτες συμμμάχους


Προσθήκη στο DeliciousΠροσθήκη στο FacebookΠροσθήκη στο NewsvineBookmarkΠροσθήκη στο Twitter
Εξώφυλλο από το αυτοβιογραφικό βιβλίο της κυρίας Πέιλιν «America by Heart: Reflections on Family, Faith and Flag»
Εξώφυλλο από το αυτοβιογραφικό βιβλίο της κυρίας Πέιλιν «America by Heart: Reflections on Family, Faith and Flag»
Μετά τη... θρυλική δήλωση ότι από το παράθυρό της στην Ουασίλα της Αλάσκας βλέπει τη Ρωσία, η κυρία Σάρα Πέιλιν δίνει ξανά τροφή για ειρωνικά και επικριτικά σχόλια σε εφημερίδες, δικτυακούς τόπους και blogs. «Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να σταθούν δίπλα στους Βορειοκορεάτες συμμάχους τους» δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή η Πέιλιν με τον παρουσιαστή να σπεύδει προς... διάσωσή της.

Η Σάρα Πέιλιν, ηγετική μορφή του υπερσυντηρητικού κινήματος Tea Party που δηλώνει πεπεισμένη ότι στις εκλογές του 2012 μπορεί να κερδίσει τον Μπαράκ Ομπάμα, έδωσε συνέντευξη την Πέμπτη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γκλεν Μπεκ.

«Οι ΗΠΑ πρέπει να σταθούν δίπλα στους Βορεικορεάτες συμμάχους τους» είπε η πρώην υποψήφια αντιπρόεδρος ερωτηθείσα σχετικά με την πρόσφατη επίθεση της Πιονγιάνγκ σε νοτιοκορεατικό νησί, η οποία σήμανε συναγερμό στη Σεούλ και διεθνώς.

Ο παρουσιαστής έσπευσε να διορθώσει την Πέιλιν, λέγοντας ότι προφανώς αναφέρεται στους Νοτιοκορεάτες συμμάχους των ΗΠΑ. Η Πέιλιν επανόρθωσε άμεσα, όμως είχε αρχίσει ήδη η αντίστροφη μέτρηση για την αναμετάδοση της δήλωσης και τα πικρά σχόλια.

Η πρώην κυβερνήτης της Αλάσκας «πρωταγωνίστησε» στο twitter και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, δεχόμενη «πυρά» για την ανεπάρκειά της σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Εφημερίδες σε Ευρώπη και Ασία επέκριναν επίσης την Πέιλιν. Οι Times της Ινδίας γράφουν ότι η κυρία Πέιλιν «το έκανε ξανά», ενώ η λονδρέζικη Daily Mail θεωρεί ότι η μάλλον «πρέπει να ξεσκονίσει τις γεωγραφικές της γνώσεις».

Ο συντηρητικός δικτυακός τόπος The Weekly Standard έσπευσε προς υπεράσπιση της κυρίας Πέιλιν, σημειώνοντας ότι «αναγνώρισε τη Βόρειο Κορέα ως τον εχθρό κυριολεκτικά οκτώ δευτερόλεπτα πριν το μπέρδεμα».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!