KAI EΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟ WiKiLeaks!


Δημοσίευση 26/11/2010 22:01
Τις τελευταίες ημέρες, επικρατεί ανησυχία στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, αναφορικά με τις αποκαλύψεις απορρήτων εγγράφων που ετοιμάζει η ιστοσελίδα WikiLeaks!
Ανάμεσα στα απόρρητα έγγραφα, είναι και κάποια που αφορούν την Ελλάδα, σύμφωνα με τον
τον ανταποκριτή του MEGA στις ΗΠΑ, Μιχάλη Ιγνατίου. "Τα έγγραφα που έχουν ελληνικό ενδιαφέρον αφορούν την περίοδο 2006-2009", υποστήριξε ο δημοσιογράφος!

Για την ώρα παραμένει άγνωστο το ακριβές περιεχόμενο των απορρήτων εγγράφων, αλλά ήδη επικρατεί ανησυχία στους κόλπους της ΝΔ, με το δεδομένο ότι εκείνη την περίοδο την διακυβέρνηση της χώρας είχε ο Κώστας Καραμανλής!
"Είμαστε έτοιμοι για το χειρότερο σενάριο", δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ αναφερόμενος στις αποκαλύψεις μέσω της ιστοσελίδας WikiLeaks! "Περιμένουμε ότι τα τηλεγραφήματα που θα διαρρεύσουν θα αφορούν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και χωρών"!
Και πρόσθεσε ότι "είναι πιθανό οι αποκαλύψεις αυτές να δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις ανάμεσα στους διπλωμάτες και τους φίλους των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο", αλλά και ότι οι Αμερικανοί έχουν αρχίσει να ενημερώνουν διάφορες κυβερνήσεις ότι επίκειται δημοσίευση απορρήτων εγγράφων τους"!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!