ΤΕΣΣΕΡΕΣ "ΦΤΩΧΕΣ ΧΩΡΕΣ" ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ






Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία και Ισπανία μπήκαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση ενάντια στη θέληση της Κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας και χάρη στις πιέσεις συγκεκριμένων χωρών σε ένα ‘συμβόλαιο’ η βασική μορφή του οποίου καταρτίστηκε το 1989-1990, υποστηρίζει στο υπό έκδοση βιβλίο του για το μυστικό παρασκήνιο της ευρωπαϊκής και της ελληνικής κρίσης ο κύριος Πάνος Παναγιώτου, χρηματιστηριακός τεχνικός αναλυτής και διευθυντής της Greek Society of Technical Analysis Ltd στη Βρετανία.
Σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα διάφορων κρατών, απομνημονεύματα Πρωθυπουργών, συνεντεύξεις και πληθώρα άλλων στοιχείων, ο κύριος Παναγιώτου δείχνει ότι οι ‘τέσσερις φτωχές’ χώρες της Ευρώπης, όπως αναφέρονται σε διάφορες εκθέσεις οι Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία και Ισπανία, μπήκαν στην ΕΕ με τη βοήθεια και κάτω από την πίεση μίας ομάδας κρατών με στόχο την σε όσο το δυνατό μεγαλύτερο βαθμό ‘διαπλάτυνση’ της ώστε να εξισορροπηθεί η δύναμη της Γερμανίας και να εμποδιστεί η ανάδειξη της σε απόλυτη υπερδύναμη της Ευρώπης.
Από τα στοιχεία που παρουσιάζονται στο βιβλίο φαίνεται πως η Γερμανία δεν ήθελε ποτέ την Ελλάδα αλλά και τις ‘φτωχές’ χώρες στην ΕΕ, καθώς τις θεωρούσε αδύναμες οικονομικά και παράγοντες αστάθειας. Ο πυρήνας εντός της Γερμανίας που υποστήριξε την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ ήταν οι λεγόμενοι ‘βιομήχανοι’, οι οποίοι είδαν ακόμη μία αγορά την οποία δε θα ήθελαν να χάσουν.
Μία ηλεκτρονική έκδοση του βιβλίου (έκδοση WTAEC Ltd) χωρίς περικοπές και πιθανόν ακόμη και με προσωπικές σημειώσεις του κυρίου Παναγιώτου αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά του μπορούν να απευθυνθούν στο info@ekta1.gr για περισσότερες πληροφορίες. Μία έντυπη έκδοση του βιβλίου αναμένεται το Φεβρουάριο.ΠΗΓΗ:Analitis.comΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
να φερουν οι γερμανοι αυτα που μας χρωστανε.τι περιμενουν οι"κυβερνητες" μας τοσα χρονια για να τα απαιτησουν?

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!