ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ...


Category: Δράση προξενείου, Τύποςndap @ 15:26
    Σε προηγούμενή μας ανάρτηση αναφέρθηκε και το όνομα του Φεϊζουλάχ Καγιά, που φέρεται να έχει προταθεί από τους μουσουλμάνους βουλευτές Μάντατζη και Χατζηοσμάν για τη θέση του (ψευτο)μουφτή Ξάνθης. Ας δούμε λοιπόν σήμερα τα πιστεύω του συγκεκριμένου κυρίου, όπως φαίνονται από παλαιότερο άρθρο του (λέμε τώρα) στην πρακτοροτουρκοφυλλάδα της Ξάνθης «Μιλλέτ» (28-6-2007) και σε μετάφραση από το http://tourkikanea.wordpress.com:   
    “Η μαγιά της ύπαρξης της Ελλάδας είναι ο ρατσισμός
    Οι Έλληνες σαν έθνος έχουν μετά τους Εβραίους τον πιο ριζικό και ύπουλο ρατσισμό. Οπουδήποτε και να βρίσκονται στον κόσμο οι ίδιοι αλλά και η διασπορά τους (ομογένεια) θεωρούνε τον εαυτό τους σαν ανθρώπους πρώτης τάξης και τους υπόλοιπους που δεν είναι από την φυλή τους σαν ανθρώπους κατώτερης τάξης. Είναι η πραγματικότητα της ύπαρξης των Ελλήνων.
    Επειδή αντιμετωπίζουν τον κόσμο και τα γεγονότα απ΄αυτήν τη σκοπιά, κρίνουν με βάση αυτό το μέτρο και τα ιστορικά και κοινωνικά γεγονότα, το δίκαιο, το νόμο και την απονομή της δικαιοσύνης. Δηλαδή, ένας άνθρωπος αν κατάγεται από την ελληνική φυλή όποιο και αν είναι το αδίκημα του, έναντι ενός που είναι αλλόφυλος , όσο δίκιο και να έχει εκείνος, πάντα και σε όλες τις συνθήκες ο Έλληνας θεωρείται πως έχει δίκιο. Οποιοσδήποτε από την ελληνική φυλή είναι υποχρεωμένος να ψευδομαρτυρήσει αν χρειαστεί για το καλό του ομοεθνή του. Στην αντίθετη περίπτωση δεν θα θεωρείται Έλληνας. Διότι θα θεωρηθεί πως πρόδωσε  την φυλή του και το έθνος του. Δηλαδή ο πρώτος όρος για να είναι  κάποιος Έλληνας  είναι να είναι δεσμευμένος στην προκαθορισμένη πολιτική και ιστορία ακόμα και αν είναι λάθος, ακόμα και αν παραβιάζονται διεθνείς συνθήκες, ανθρώπινα δικαιώματα, ακόμα και φυσικοί νόμοι, και να προσπαθεί να πείσει με αυτά τα ψέματα και τα λάθη και τους άλλους ανθρώπους. ΠΗΓΗ:proxeneio-stop

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!