ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η 3η ΜΟΝΑΔΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

AddThis Social Bookmark Button
Μια βρόμικη πρακτική του τουρκικού στρατού στο Διαδίκτυο. Στην έρευνα για την Εργκενεκόν, αποκαλύφθηκε ότι ο τουρκικός στρατός διαχειριζόταν 42 ιστότοπους εναντίον της Ελλάδας και άλλων «εχθρών».

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΕΥΔΗ - Για «εγκλήματα Ελλήνων» και «Τσάμηδες». Αναπάντητη μένει ένα μήνα σχεδόν μετά την αποκάλυψή της η προσπάθεια του τουρκικού στρατού και των παρακλαδιών της οργάνωσης Εργκενεκόν, να οργανώσουν και να διατηρούν τα τελευταία χρόνια σε λειτουργία μηχανισμούς συκοφάντησης και υπονόμευσης της Ελλάδας.

Όπως έγραψε χθες η αθηναϊκή εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», η αποκάλυψη για το βρόμικο πόλεμο του τουρκικού στρατού εναντίον της Ελλάδας έγινε πριν από ένα μήνα, η Ελλάδα όμως δεν έχει ζητήσει καν εξηγήσεις.
Η 3η Μονάδα Πληροφοριών
Η Αθήνα όχι μόνο δεν έχει προβεί σε διαβήματα διαμαρτυρίας, αλλά δεν έχει καν ζητήσει εξηγήσεις για την πρωτοφανή αυτή προβοκάτσια εναντίον της χώρας. Η τουρκική μαύρη προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας κατευθυνόταν στο διαδίκτυο από το επίσημο τουρκικό κράτος και την ευθύνη διαχείρισης των ιστότοπων, όπως η «Τσαμουριά» και τα «Εγκλήματα των Ελλήνων», είχε η «3η Μονάδα Πληροφοριών». Η ιστορία άρχισε στις 5 Νοεμβρίου, όταν η τουρκική εφημερίδα «Ζαμάν» αποκάλυψε ότι μια δεύτερη επιστολή με ανώνυμο αποστολέα έφθασε σε δημοσιογραφικά γραφεία στην Άγκυρα και αποκάλυπτε λεπτομέρειες της μυστικής δραστηριότητας των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων (TASK) εναντίον όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και πολιτικών ομάδων, ιδιωτών και πολιτικών κομμάτων.


Ψυχολογικός πόλεμος στους ιστότοπους
Σύμφωνα με την ανώνυμη αυτή επιστολή, που αποτελεί βασικό στοιχείο της δικογραφίας για την υπόθεση Εργκενεκόν, που συγκλονίζει εδώ και μήνες την Τουρκία, ο τουρκικός στρατός είχε θέσει σε λειτουργία και διαχειριζόταν περίπου 42 ιστότοπους, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων ψυχολογικού πολέμου.
Μεταξύ αυτών βρίσκονται ιστότοποι που αφορούν την... «Τσαμουριά», τα «Εγκλήματα των Ελλήνων», τις «Γενοκτονίες που έχουν υποστεί οι Τούρκοι», τον «Πόντο», την «Αρμενική Πραγματικότητα» αλλά και το ΠΚΚ και τον Α. Οτσαλάν. (www.cameria.org , www.yunanli.com , www.pontuslu.com, www.greekmurderers.net, www.turkishgenocide.net, www.members.tripod.com/camerian_volunteer κ.ά.)


Μαύρη προπαγάνδα και κατά της Κύπρου
Όλα αυτά τα χρόνια η τουρκική μαύρη προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας, της Κύπρου, της Αρμενίας αλλά και των μειονοτήτων κατευθυνόταν στο διαδίκτυο από το επίσημο τουρκικό κράτος και την ευθύνη διαχείρισης των ιστοτόπων είχε η «3η Μονάδα Πληροφοριών», με επικεφαλής τους συνταγματάρχες Γκοκτσέογλου, Οζγιέρ, Γκοκτάς, Τσιτσέκ, Γκουσλού. Οι περισσότερες ιστοσελίδες από αυτές διέκοψαν τη λειτουργία τους μόλις έγινε η αποκάλυψη και μόνο μερικές (λόγω της ιδιομορφίας του παροχέα που τις φιλοξενούσε) συνεχίζουν να υπάρχουν στο διαδίκτυο. (http://www.members.tripod.com/camerian_volunteer)
Εκτός του ιστότοπου «greekmur­derers.net», ο οποίος αποτελούσε ένα από τα πιο συγκροτημένα site του διαδικτύου στην προώθηση ανθελληνικής προπαγάνδας, με καθημερινή ενημέρωση, οι τελευταίες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως και το σκοτεινό ρόλο του τουρκικού κράτους στην ανακίνηση «τσάμικου» ζητήματος, κάτι που δεν είναι γνωστό εάν συνέβη και με την ανοχή των αλβανικών Αρχών.
Όσο για τις άλλες ιστοσελίδες, φιλοξενούσαν πολλές φορές με μορφή ψευδοεπιστημονική την προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου με ειδικές αναφορές στα... «εγκλήματα» των Ελλήνων εις βάρος των Τούρκων στην Κύπρο, στη Μικρά Ασία και στον Πόντο!


Σημερινή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!