ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ!!!

AddThis Social Bookmark Button
Η μυστική διπλωματία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για τη συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου του Αιγαίου, έκανε το θαύμα της! Παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, στο ταξίδι του Γιώργου Παναδρέου στην Τουρκία την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, ανήμερα των Φώτων, το θέμα της συνδιαχείρισης του Αιγαίου, περιλαμβάνεται στην μυστική ατζέντα! Ο έλληνας πρωθυπουργός, θα βρεθεί μπροστά στους σκληροπυρηνικούς του κεμαλικού κατεστημένου, στην πόλη από την οποία ο Ατατούρκ ξεκίνησε την πορεία του προς την εξουσία! Η συνάντησή του με τον Ερντογάν έχει πυροδοτήσει έντονη φημολογία στην Τουρκία για το θέμα της συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο.

Οι επίσημες ανακοινώσεις που θα γίνουν είναι σαφές ότι δεν θα περιλαμβάνουν καθόλου το ζήτημα του υποθαλάσσιου ορυκτού πλούτου, τουλάχιστον από ελληνικής πλευράς, αφού ο κ.Νταβούτογλου τις τελευταίες ημέρες έδειξε να κρατάει διαφορετική στάση με την περίφημη δήλωσή του "κάνουμε ήδη μπίζνες στο Αιγαίο, με τους Ελληνες"! Το τι θα συζητηθεί και κυρίως τι θα συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ηγετών, θα το μάθουμε αργότερα!
Εν τω μεταξύ νέες αποκαλύψεις για το θεμα των πετρελαίων της Ελλάδας, οι οποίες έρχονται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας περιλαμβάνει το ντοκιμαντέρ- ντοκουμέντο του Κώστα Χαρδαβέλλα που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.

newscode

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!