ΜΟΝΟ Ο ΠΙΟΥΡΙΦΟΪ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ





Η γνώμη όλων των Ελλήνων για την ΕΥΠ και τις μυστικές υπηρεσίες είναι γνωστή. Άλλο θέμα όμως αυτό και άλλο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης (για να μην μπερδευομαστε με τα περί «Προστασίας του Πολίτη») να δίνει αναφορά για την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Ελλάδας στον πρεσβευτή των ΗΠΑ και να δηλώνει ότι «θα τη χαλάσει και θα την ξανακτίσει» !!!. Αυτά μας έλεγε το ΠΑΣΟΚ ότι γινόντουσαν μόνο στην μετακατοχική Ελλάδα με τον Πιουριφόι και ότι τα πάταξε μαζί με το «κράτος της Δεξιάς».
Στην πραγματικότητα, όπως συνέβη και με το Ελληνικό Κράτος έτσι και στην ΕΥΠ το ΠΑΣΟΚ γκρέμισε ότι καλό και κακό υπήρχε, για να εγκαθιδρύσει το δικό του κράτος, το δικό του «σύστημα ΠΑΣΟΚ».Ήδη ο κ. Χρυσοχοίδης καταγγέλλεται ότι αφού εξήγησε στον Πραίτορα των ΗΠΑ τι θα κάνει, «διέλυσε την ΕΥΠ, τοποθετώντας κομματικούς εγκάθετους σε καίρια πόστα, εντελώς ακατάλληλους να διοικήσουν και επιτρέποντας να αναδειχθούν προσωπικές εμπάθειες, μωροφιλοδοξίες και ενδοσυνδικαλιστικές διαφωνίες…»
Ο κ. Χρυσοχοίδης ασκούσε επίσης κριτική και στην αστυνομία (της οποία ο ίδιος ήταν …πολιτικός προϊστάμενος),  την κατηγορούσε ότι «δεν εκπληρώνει τον ρόλο της που είναι η προστασία της κοινωνίας» και ανακοίνωνε στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης των ΗΠΑ ότι θα την αναδιοργανώσει. Μιλάμε βέβαια για την ίδια αστυνομία του ΠΑΣΟΚ που κυριαρχεί στην ΕΛΑΣ από το 1981 με κάποια μικρά διαλείμματα της …”δεξιάς”.
Και πως την αναδιοργάνωσε ο κ. Χρυσοχοίδης; Κάνοντας την Αθήνα …Καμπούλ, όπως κατηγορούσε ο ίδιος την κυβέρνηση Καραμανλή. Επί θητείας του το κοινό έγκλημα οργίασε, οι κάτοικοι της Αθήνας κλείστηκαν στα σπίτια τους, η τρομοκρατία έκανε μερικές από τις πιο θεαματικές ενέργειές της, συνέβησαν τα γνωστά με την Μαρφίν στην μεγάλη ειρηνική διαδήλωση κατά του Μνημονίου…

Φυσικά, το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Χρυσοχοίδης μας λένε τώρα ότι η τρομοκρατία που οργιάζει επί των ημερών τους είναι «νέα», επειδή η «παλιά» διαλύθηκε πάλι επί των ημερών τους και βρίσκεται στον Κορυδαλλό. Και εμένα με περιμένει απόψε στο Λας Βέγκας η Ούμα Θέρμαν να παίξουμε μπλακ τζακ μπας και ξεχρεώσω.
Δεν θα σας το πει προφανώς κανείς άλλος, αλλά όλα αυτά φαίνεται να συνδέονται με τον άγριο …υπαρξιακό πόλεμο διαδοχής του ΓΑΠ και μέλλοντος που μαίνεται υπογείως στο ΠΑΣΟΚ. Πριν από λίγες ημέρες μάθαμε ότι Οι ΗΠΑ έβλεπαν τον Λαλιώτη πίσω από τη 17Ν !!!. Και τώρα ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ που έγινε βουλευτής (αυτό μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει, επίσης) πέταξε μια ταβανόπροκα και ρωτάει επισήμως τον Πρωθυπουργό αν γνωρίζει ότι “επίλεκτοι συνεργάτες του (του κ. Χρυσοχοίδη; Ποιους εννοεί;;;) ανέφεραν με απόρρητες αναφορές τους σε στελέχη της ΝΔ σε παλαιότερα χρόνια, αλλά και σε ξένες πρεσβείες, ότι τρομοκράτες ήταν στελέχη του ΠΑΣΟΚ;…” !!!!(http://www.antinews.gr/?p=79586)
Να θυμίσουμε ότι ο κ. Χρυσοχοίδης αντικατέστησε τον κ. Λαλιώτη στη θέση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ τον Ιούλιο του 2003; Μπα…”Φαντασιοπληξίες αρρωστημένων σεναριογράφων” θα μας απαντήσουν τα παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ. Τα ίδια ακριβώς που κάποτε κατακεραύνωναν όποιον τολμούσε και να υπαινιχθεί έστω σχέση του ΠΑΣΟΚ με την τρομοκρατία. Και τώρα υποδεικνύεται ότι αυτά τα έλεγαν άλλα πράσινα παπαγαλάκια
Να θυμίσουμε ότι την ίδια εποχή που ο κ. Χρυσοχοίδης αναλάμβανε γραμματέας του ΠΑΣΟΚ δημοσιεύματα αμερικανικών εφημερίδων τον έφεραν ως τον μελλοντικό πρωθυπουργό της Ελλάδας; Για να ακολουθήσει η “εξάρθρωση” της 17Ν και η στήριξη του κ. Χρυσοχοίδη από όλα τα ΜΜΕ της κρατικοδίαιτης διαπλοκής; Μάταιος κόπος
«Έξεστι Κλαζομενίοις  ασχημονείν»…
Η συμπεριφορά  του κ. Χρυσοχοϊδη, είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτη.
Αν θυμάσθε είναι ο ίδιος που από του βήματος της Βουλής, είχε πεί ότι ο Ομπαμα είναι μουσουλμάνος!
Αν τώρα θυμηθούμε  τις πρωθυπουργικές αναφορές περί  «εντατικής» και ότι «κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα», τις δηλώσεις του κ. Παπακωνσταντίνου για τον  «τιτανικό», το περίφημο «δεν υπάρχει σάλιο» του κ. Λοβέρδου, τον κ Αντιπρόεδρο που χαρακτήρισε  δημοσίως τους δημοσίους υπαλλήλους «κοπρίτες», τους αναγνώστες του «Ελευθέρου Τύπου «ζώα» και τους αξιωματικούς της Π.Α.  «αντιπαραγωγικούς» δεν μπορεί παρά να απορεί κανείς για το επίπεδό τους.
Αλήθεια, έχουν συναίσθηση των λεγομένων τους; Αντιλαμβάνονται τις επιπτώσεις; Μήπως τελικά δεν τους ενδιαφέρει;
Μήπως μας θεωρούν όλους …Ιθαγενείς και πιστεύουν ότι μας κάνουν …τη χάρη που  μας κυβερνάνε;
Σε μια σοβαρή χώρα, ο κ. Χρυσοχοίδης θα είχε ζητήσει συγνώμη για την επιπολαιότητά του και θα είχε παραιτηθεί. Αλλά, εδώ παραμένει ο κ. Πάγκαλος στη θέση του….
Διαβάστε κι αυτό:Μείζον ζήτημα απο τις αποκαλύψεις Wikileaks για τις στενές σχέσεις Χρυσοχοϊδη – ΗΠΑ     ΠΗΓΗ:Antinews

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!