Η ΕΥΡΩΠΗ , ΕΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ WALL STREET

 

Οι Έλληνες δεν έχουν συνειδητοποιήσει, ότι με το Μνημόνιο η Ελλάδα έπαψε να είναι ένα κυρίαρχο κρατος και ότι οι δανειστές της σε αδυναμία αποπληρωμής των δανείων μπορούν να μας τα πάρουν όλα (νησιά, ορυκτο πλούτο κ.α.)
wall street bull1 Η Ευρώπη, ένα υποκατάστημα της Wall Street
του lupo cattivo
μετάφραση: Εμμανουήλ Σαρίδης
Τα “Υ” εξαφανίζονται .. Μια ιστορία, που κανείς δεν μας λέει
di Giulietto Chiesa – “La Voce delle Voci”, Ιανουάριος 2011.

Σήμερα θα σας παρακαλέσω να κάνετε μαζί μου ένα μικρό πείραμα. Όλοι σας θα έχετε κάνα-δυο χαρτονομίσματα Ευρώ στην τσέπη σας. Δεν έχει σημασία η ονομαστική αξία τους, κάνουν ακόμη και τα μικρά.
Ρίξτε μια ματιά στον αριθμό της σειράς του, στο πίσω μέρος του χαρτονομίσματος. Τι βλέπετε; Αυτό που βλέπετε δεν είναι μόνο ο αύξων αριθμός της σειράς του. Είναι ένα μικρό λεξικό της κουλτούρας εξαπατήσεως.
Η εξαπάτηση αρχίζει με τον τρόπο που τα Αφεντικά αναφέρονται στην “Αγορά”, στην οποία ομως μάταια θα ψάξει κανείς να βρεί, αν αγοραστής και πωλητής είναι ισότιμα πρόσωπα.
Είπαμε λοιπόν, ο αύξων αριθμός σειράς. Ο οποίος όμως δεν αρχίζει με έναν αριθμό, αλλά με ένα γράμμα.
Και εδώ ανάβει το πρώτο φως. Το γράμμα αυτό αντιπροσωπεύει μια απο τις χώρες που συμμετέχουν στην “Ευρωζώνη”.
Το ζητούμενο: Βρείτε ένα χαρτονόμισμα των 50 €, του οποίου ο αύξων αριθμός να αρχίζει με ένα Y! Αν βρείτε ένα, τότε θα έχετε βρεί το υπόλοιπό ενός μυστηριωδώς εξαφανισθέντος χαρτονομίσματος, που γλύτωσε απο το αδίστακτο ανθρωποκυνηγητό, παρντόν, ευροκυνηγητό. Όλα τα άλλα έχουν «συλληφθεί» και βρίσκονται φυλακισμένα στα θησαυροφυλάκια της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
E, se un giorno usciranno, sara soltanto perche i Greci le hanno riscattate con il loro sangue.
Και αν μια μέρα «αποφυλακισθούν», αυτό θα οφείλεται μόνο στο ότι οι Έλληνες το πλήρωσαν με το αίμα τους.
Κυριολεκτικά. Διότι το Υ είναι το γράμμα για την Ελλάδα.

Voi direte: perche mai la Grecia l’Hanno chiamata Υ;
Ερώτηση: Γιατί ονομάσανε την Ελλάδα Υ;

Η απάντηση: Ο λόγος είναι ο ίδιος, γιατί η Γερμανία ονομαθηκε X, η Γαλλία U, η Ιταλία S, η Αυστρία N, η Ισπανία V, το Βέλγιο, Z, η Ολλανδία Ρ, η Σλοβενία Η, κλπ. Είναι όλα κρυπτογραφημένα.
Σκοπός της υπόθεσης είναι, να μας εμποδίσουν, εμάς το κοινό, να καταλάβουμε, σε ποιόν ανήκει, ποιός είναι ο ιδιοκτήτης αυτού του χρήματος που χρησιμοποιούμε κάθε μέρα.
Η λέξη “ανήκει” είναι όμως εδω ακατάλληλη. Διότι τα λεφτα δεν ανήκουν σε μας (το λαό), αλλά στις κεντρικές τράπεζες της κάθε χώρας, οι οποίες με τη σειρά τους δεν ανήκουν στις χώρες τους, αλλά σε ιδιωτικές τράπεζες, στις οποίες αποτελούν τα διοικητικά συμβούλια.
Ουσιαστικά τα χαρτονομίσματα αυτά, με τα ωραία κρυπτογραφημένα γράμματά τους, αποτελούν τις συνεισφορές κάθε χώρας στο κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα.
Και σήμερα βλέπουμε την Ελλάδα να έχει χρεωκοπήσει. Δεν έχει ούτε ένα λεπτό πλέον, στέκεται γυμνή, μονο με το σώβρακό της και πρέπει να ξεπληρώσει τις πιστώσεις που έλαβε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την χώρα Χ, δηλαδή την Γερμανία, με συνεχώς αυξανόμενα επιτόκια.
Και τώρα μαντέψτε: Τι κάνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα; Αποσύρει όλα τα Ευρώ ελληνικής προελεύσεως από την αγορά. Γίνεται, λέει, προς αποφυγήν εκπλήξεων.
Θέλετε τώρα να δείτε, αν ο ελληνικός λαός, αφού πληροφορήθηκε αυτή την ληστεία, κηρύσσει μονομερώς πτώχευση, αν η κυβέρνηση αυτής της χώρας, υπό την ηγεσία του πράκτορα της «συναίνεσης με την Ουάσιγκτον» που ονομάζεται Παπανδρέου, αποφασίζει, όπως η Αργεντινή, να μην πληρώσει το χρέος;
Για μια τέτοια περίπτωση, έχουν απαλλοτριώσει τους Έλληνες εκ των προτέρων.
Αν οι Έλληνες τυχόν αποφασίσουν να εγκαταλείψουν το ευρώ, θα πρέπει πρώτα να έχουν “στεγνώσει”. Τελείως. Αν θέλουν να ξαναρχίσουν με την Δραχμή τους, θα πρέπει να ξαναρχίσουν απο μηδενικής βάσεως.
Ας υποθέσουμε, ότι το καταφέρνουν. Σε μια τέτοια περίπτωση θα διαπιστώσουν σύντομα, ότι η νέα δραχμή αξίζει λιγότερο από τη δραχμή που είχαν πρίν το ευρώ. Και τότε θα χρειαστεί να κάνουν νέα Salti mortali γι’ αυτή την επανεκκίνηση, ενώ ολόκληρος ο κόσμος θα τους αντιμετωπίζει σαν να έχουν λέπρα.
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μας έχουν πει πολλά ψέματα: Ότι οι Έλληνες καταναλώνουν πολύ, ότι έχουν πολλούς δημοσίους υπαλλήλους.
Είναι ένα διπλό ψέμα, διότι
• Η Ελλάδα σε ότι αφορά τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων βρίσκεται στον πάτο της Ευρώπης
• Είναι δε και πραγματικά ύπουλο, να κατηγορεί κανείς τις ελληνικές οικογένειες, ότι είναι στο κόκκινο.

Γεγονός είναι, ότι όλα όσα καταναλώνουμε, είναι πάρα πολλά!
Κι’ αυτό, γιατί έχουμε μετατραπεί αγκαστικά σε καταναλωτές, βρισκόμαστε σε μαζική ύπνωση. Την στιγμή που εμείς οι Ευρωπαίοι καταναλώνουμε λίγο.
Αυτοί, στους οποίους έχει γίνει πράγματι εγκεφαλική επέμβαση, είναι οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί, που βρίσκονται και οι δύο πολύ περισσότερο στο κόκκινο από τους Έλληνες.
Με την μόνη διαφορά, ότι αυτοί δεν προτίθενται να πληρώσουν το λογαριασμό τους, ενώ οι Έλληνες το κάνουν για να τους ικανοποιήσουν.
Θα έχετε ίσως διαπιστώσει, ότι – μεταξύ άλλων -τά ίδια κάνουν και με την Ιρλανδία, η οποία όμως έχει απορρίψει την προσφορά δανείου του Διεθνούς Νομοσματικού Ταμείου. Αντιστάθηκε για τρεις μήνες στις πιέσεις. Μετα υπέκυψε. Είδατε ποτε μια τράπεζα να τρέχει στο δρόμο απο πίσω σας, για να σας ζητάει να πάρετε δανεια; Εδώ όμως βλέπουμε να κυνηγούν έναν οφειλέτη, ο οποίος αρνείται να δεχθεί πιστώσεις απο πρόθυμους πιστωτές, παρα το ότι αυτοί εμφανίζονται εξαιρετικά γενναιόδωροι. Στην πραγματικότητα όμως είναι το χειρότερο είδος τοκογλύφων.
Γι’ αυτό εξαφανίζονται, στην πραγματικότητα έχουν ήδη εξαφανιστεί, και τα χαρτονομίσματα με το J, για την Ιρλανδία.
Μετα θα εξαφανιστεί το Μ, το οποίο αντιπροσωπεύει την Πορτογαλία. Και αργά ή γρήγορα θα φτάσει και η σειρά της Ιταλίας.
Ποιος κατευθύνει, ποιός διευθύνει αυτον τον Sarabande (ισπανοαραβικός χορός); Τον κατευθύνει η Wall Street.
Το δολλάριο βρίσκεται μπροστα στο γκρεμό. Και γι’ αυτό είναι αναγκαίο ένα μικρό νόμισμα, το ευρώ, και μια Ευρώπη χωρίς κυριαρχία, που θα πληρώσει το χρέος των ΗΠΑ, δεδομένου ότι οι Κινέζοι δεν είναι πλέον πρόθυμοι να το κάνουν.
Μετά την Ιρλανδία θα χτυπηθεί η Πορτογαλία. Είναι, όπως είπαμε, ένα τέχνασμα για τον διαχωρισμό της Ευρώπης σε ηγεμόνες και σε θύματα. Έτσι στο τέλος δεν θα έχουμε πλέον μια άθλια Ευρώπη, αλλά ένα υποκατάστημα της Wall Street
Πηγή: http://lupocattivoblog.wordpress.com/2011/01/08/europa-filiale-der-wall-street/
08.01.2011

http://www.berlin-athen.eu/,   ΠΗΓΗ:Theneywar

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!