Τι να κάνει ο κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στην Ελλάδα ,αφού εχει λύσει ολα τα προβλήματα,τώρα πάει να λύσει και των ΦΙΛΑΝΔΩΝ



 «Μην ανησυχείτε, θα πληρώσουμε τα χρέη μας»

Στο μεταξύ ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, μετά τη συνάντηση με την Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα  Μέρκελ, χθες, στο Βερολίνο, σήμερα επισκέφθηκε την Φιλανδία.
Σε σχετική ομιλία του δεσμεύτηκε ότι η Ελλάδα θα παραμείνει υποχρεωμένη σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα που θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των οικονομικών της προβλημάτων.
Η ομιλία του Παπανδρέου έγινε σε μια στιγμή κατά την οποία η Αθήνα επιδιώκει να παρατείνει την προθεσμία για την αποπληρωμή της οφειλής της.
«Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα πληρώσουμε το χρέος. Οι Φιλανδοί  φορολογούμενοι να μην φοβούνται. Θα σας επιστραφούν όλα με τους τόκους», είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός σε κοινή συνέντευξη τύπου με την πρωθυπουργό της Φινλανδίας Μαρί Κιβινιέμι.
Ο Παπανδρέου πραγματοποιεί ευρωπαϊκή περιοδεία, στην προσπάθειά του να παρατείνει την προθεσμία αποπληρωμής του δανείου των 110 δις ευρώ, που χορηγήθηκαν στην χώρα του από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
\ Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος  Ἐχέδωρος                                                                                                    Τι να κάνει ο κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στην  Ελλάδα ,αφού εχει λύση ολα τα προβλήματα,τώρα πάει να λύσει και των ΦΙΛΑΝΔΩΝ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!