Financial Times: "O Παπανδρέου θα προκηρύξει πρόωρα εκλογές"

Financial Times: "O Παπανδρέου θα προκηρύξει πρόωρα εκλογές"

Μπορεί ο κ. Παπακωνσταντίνου να υπογράμμισε χθες σε συνέντευξή του ότι δεν θα γίνουν εκλογές πριν την λήξη της τετραετίας, όμως οι Financial Times έχουν αντίθετη άποψη.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, «ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου,  έχει πλέον δουλειά να πείσει τους πολίτες που δεν ευνοούνται από την κατάσταση, ότι θα κερδίσουν από τις αλλαγές. Επίσης, πρέπει να πείσει τους πολιτικούς ότι δεν απειλείται η πολιτική τους καριέρα εξαιτίας των μεταρρυθμίσεων. Για να αλλάξει το κλίμα δεν αποκλείεται να καλέσει σε εκλογές νωρίτερα από το τέλος της τετραετίας».
«Το κλίμα στην Ελλάδα κινείται πιο πολύ προς την ανησυχία και το φόβο για το μέλλον παρά προς το θυμό για τα μέτρα λιτότητας, αφού όλοι και περισσότεροι Έλληνες χάνουν την δουλειά τους», αναφέρει επίσης το δημοσίευμα με αφορμή τις διαμαρτυρίες των προηγούμενων ημερών.   ΠΗΓΗ:Madata.gr

Σχόλια

Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ είπε…
άντε βρε με το καλό..........

Επιτέλους το κατάλαβε ότι είναι ανεπιθύμητος ο κύριος που είχε ψεύτικες λύσεις για την χώρα του.
Ο χρήστης aoratos είπε…
ΑΓΑΠΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΑΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ,ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!