Οι σκλαβωμένοι γιορτάζουν;




    Γιορτάζουν οι σκλαβωμένες χώρες τους αγώνες τους για την Ελευθερία;    Η φετινή επέτειος της 25ης Mαρτίου θα μας βρει σκλαβωμένους στην χειρότερη σκλαβιά ακόμη και από εκείνη των 400 χρονών Τουρκιάς.    Δεν είναι μια σκλαβιά που μπορείς να αντιδράσεις με τον λογικό τρόπο, τον τρόπο που μπορεί ένας να πολεμήσει για να απελευθερωθεί.    Αυτή την σκλαβιά δεν μας την επέβαλλαν οι ξένοι κατακτητές, δεν δεχθήκαμε επίθεση από άλλο κράτος, δεν χάσαμε την ελευθερία μας από επέμβαση άλλων δυνάμεων.

    Αυτή την σκλαβιά μας την φόρτωσαν στους ώμους συμπατριώτες μας, αυτοί που έως πέρυσι ήταν μαζί μας στις μάχες και τους αγώνες για καλύτερες συνθήκες ζωής ,αυτοί που μαζί μας στις διαδηλώσεις φώναζαν για ένα καλύτερο αύριο, μας έριχναν στάχτη στα μάτια, ενώ προετοίμαζαν την οδυνηρή σκλαβιά που θα μας έριχναν.
    Δεν θα είναι γελοίο που θα βγουν στις τηλεοράσεις μετά την παρέλαση να μιλήσουν για ελευθερία, για αγώνες, δεν θα είναι μια απάτη να τους ακούς να μιλάνε για το έθνος για την πατρίδα;
    Ποιούς;
    Τους ιδίους που παρέδωσαν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στους ξένους, τους ιδίους που πουλάνε την γη μας κομμάτι....για να ξεχρεώσουν τα χρέη που εκείνοι χρέωσαν την χώρα.
    Αλήθεια θα γιορτάσουμε;
    Και αν γιορτάσουμε τι θα αισθανόμαστε;
    Ότι όσοι πέθαναν στις μάχες, στον πόλεμο, στην κατοχή από την πείνα, στα κρατητήρια...Δικαιώθηκαν;
    Για να γίνει αυτό πέθαναν εκείνοι;
    Σηκώστε την σημαία μας ψηλά, δεν θα το βάλουμε κάτω, κλείστε τα αυτιά σας στα ψέματα τους και κοιτάξτε μπροστά......
    Με καινούργια φτερά θα την ελευθερώσουμε εμείς την πατρίδα μας, μην ψάχνετε σωτήρες.
    Και επειδή αύριο τα θρασύτατα παχύδερμα της πολιτικής μας λαμογιάς θα καταφθάσουν στις πόλεις μας για να εκπροσωπήσουν μια ξεπουλημένη «δήθεν» πολιτική Ελίτ, στις εκδηλώσεις μας για την επανάσταση του 1821 που εμείς τιμάμε (και όχι για την επανάσταση του 1821 του άλλου Ξεπουλημένου συντρόφου σοσιαλ ληστή Νατσιόπουλου του ΣΚΥ), όλοι οι πατριώτες συμπολίτες μου θα τιμήσουν τα μέγιστα τους υψηλούς φιλοξενούμενούς μας (τα παχύδερμα της πολιτικής μας λαμογιάς). Μόνο ρε σεις συμπατριώτες μου….τα κεσεδάκια (χαλασμένα ή μη, απ’ τη στάνη ή απ’ τη στρούγκα), να έχουν χαμηλά λιπαρά, γιατί έχουν φάει μέχρι σήμερα τόση χοληστερίνη…. που μπορεί η δική μας δόση προσφοράς, να αποβεί μοιραία.        ΠΗΓΗ:   Αναδημοσίευση  απο emeis-k-emeis 

Σχόλια

Ο χρήστης luthierschool είπε…
Καλήσπέρα Δίολκε...δεν θα σκύψουμε το κεφάλι αρκεί να μην φοβηθούμε,καλή συνέχεια!
Ο χρήστης aoratos είπε…
luthierscool ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!