Wikileaks: Φυτώρια τρομοκρατών τζαμιά και ισλαμικά κέντρα



"Φυτώρια τρομοκρατών" τα τζαμιά και τα Ισλαμικά Κέντρα, σύμφωνα με νέα  αμερικανικά έγγραφα 




Απρίλιος 27, 2011.

Ουάσιγκτον.

Η διεθνής τρομοκρατική οργάνωση ‘Αλ Κάιντα’ προσλαμβάνει και εκπαιδεύει εξτρεμιστές σε τεμένη και ισλαμικά κέντρα, σε όλον τον κόσμο από το Μόντρεαλ έως το Καράτσι, σύμφωνα με απόρρητη λίστα του αμερικανικού πενταγώνου, όπως μετέδωσε το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP) επικαλούμενο έγγραφα που δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα Wikileaks.



Το έγγραφα αυτά γράφηκαν από κορυφαίους Αμερικανούς ανακριτές που εκμαίευσαν πληροφορίες από αιχμαλώτους της  βάσης του Γκουαντάναμο.
Αναφέρονται: το τζαμί ‘Αλ Σουνα’ του Μόντρεαλ, το Διεθνές Πανεπιστήμιο του  Abu Bakr στο Καράτσι, το Ισλαμικό Πολιτιστικό Ινστιτούτο στο Μιλάνο, το τζαμί στο Finsbury Park στο βόρειο Λονδίνο, το τζαμί στην Λυών της Γαλλίας, και τα τεμένη  της πρωτεύουσας του Καμπούκ.

Στη Λυών εκπρόσωπος του τζαμιού, εξέφρασε την οργή του, δηλώνοντας ότι οι κατηγορίες εναντίον του είναι ‘παράλογες’.

Ο υπεύθυνος του τεμένους είπε ότι έχει ζητήσει συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ στη Γαλλία, για να του τονίσει, προσωπικά, ότι είναι απαράδεκτη μια τέτοια σοβαρή και καταστροφική κριτική.

--
Τίτλος: «"Уикилийкс": Пентагонът е правил списък на джамии за набиране на последователи на "Ал Кайда"»
Информационна Агенция "Фокус", 26.4.2011, 23:36

Σχόλια

Ο χρήστης Δημιουργια Ιστοσελιδων είπε…
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σωνει κ καλα πρεπει με το ετσι θελω να κατασκευαζονται τζαμια...Το Ισλαμ βρισκεται τοσο κοντα για να μεταμορφωσει τους παντες σε ισλαμιστες...Ακομα και εδω παρολο που ειμαστε σε οικονομικη κριση δια μαγειας κατασκευαζονται τζαμια...Για να τα καναμε εμεις αυτα στη δικη τους χωρα...Δεν νομιζω να ζουσαμε τωρα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!