Αν και τυφλός μπορεί να κοιτάξει τον κόσμο στα μάτια

 
Share

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά η δυσαρμονία πολιτών και βουλευτών ήταν εμφανής στη Βουλή. Το Μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κι ένα εξαπτέρυγο, αλλά είχε ήδη καταψηφιστεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Κι όταν τα μπιλιετάκια της εφορίας θα επιστρέφονται γιατί κανείς δε θα έχει να τα πληρώσει, τότε θα φανεί το μέγεθος της ανοησίας όσων αποφάσισαν να στηρίξουν το νέο Μνημόνιο.

Δυστυχώς μόνο ο Π. Κουρουπλής στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων από την συνπολίτευση. Παρά το γεγονός ότι όλες αυτές τις ημέρες δεν είπε ποτέ ότι δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, αλλά εξέφραζε τις αντιρρήσεις του, περίμενε εξηγήσεις και έκανε υπομονή, τελικά επέλεξε το δύσκολο δρόμο.
Δεν έκανε καμιά κωλοτούμπα όπως ο κ. Αθανασιάδης αλλά έμεινε σταθερός στις απόψεις του. Και φυσικά τον διέγραψαν διότι είναι γνωστό τι γίνεται με τα πρόβατα που φεύγουν από το μαντρί.
Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, τυφλός από μικρό παιδί, δεν προτίμησε να μείνει στο μαντρί του ΠΑΣΟΚ και να ψηφίσει σε αντίθεση με τη θέληση του κόσμου που τον εξέλεξε. Αν και τυφλός θα μπορεί να τους κοιτάξει στα μάτια.
Οι άλλοι που βλέπουν να δούμε τι καλοκαίρι θα κάνουν στις περιφέρειές τους. ANTINEWS

Σχόλια

Ο χρήστης iLiAs είπε…
προσπαθησε να δωσει φως και στους αλλους,
αυτος βλεπει με τα ματια της ψυχης και ξερει την αληθεια..

οι αλλοι ειναι δωσιλογοι, υπαλληλοι του συστηματος

να 'ναι καλα ο ανθρωπος
Ο χρήστης aoratos είπε…
ΑΓΑΠΗΤΕ ΗΛΙΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ.
Ο χρήστης Δημιουργια Ιστοσελιδων είπε…
Συμφωνα απολυτα..Κ μπραβο στον ανθρωπο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!