Άρθρο της Μέμας Χαλιώτη, Υποψήφια Βουλευτής Β’ Αθήνας – Ν.Δ.


«Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει»
Αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, οι δύσκολες ώρες που περνάνε οι συμπολίτες μας εξαιτίας της μεγάλης οικονομικής κρίσης, η απαξίωση των αρχών και αξιών μας, η βαθιά κοινωνική κρίση, είναι από μόνα τους βασικά επιχειρήματα για να τολμήσουμε μια ουσιαστική ανανέωση της πολιτικής.

Μια ανανέωση που δεν ορίζεται μόνο από το κριτήριο της ηλικίας, αλλά κυρίως από μια νοοτροπία που ξαναβλέπει τα πράγματα από την αρχή. Ένα νέο τρόπο που μπορεί να παραδέχεται τα λάθη και να σχεδιάζει το μέλλον, χωρίς να την τραβάνε από το μανίκι οι εξουσιαστικές φιλοδοξίες και οι κομματικές εμμονές.
Που μπορεί να καταλαβαίνει πιο είναι πραγματικά σημαντικό για τους συμπολίτες μας που δέχονται τις μεγαλύτερες πιέσεις από τις ανισότητες και να παλέυει για αυτό. Που δίνει έμφαση στον πολιτισμό της καθημερινότητάς μας, στη στάση μας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, στις συμπεριφορές μας απέναντι στον συνάνθρωπό μας .
Που δεν προσποιείται ότι μπορεί να κάνει περισσότερα από όσα είναι σε θέση να υποστηρίξει. Που νοιάζεται για το κοινό καλό και αγωνίζεται για τις αξίες των νέων και τις ίσες ευκαιρίες στην κοινωνία μας. Πολιτική είναι η ίδια η έκφραση της Κοινωνίας. Ο Πολιτικός πρέπει να εκφράζει τις αξίες της Κοινωνίας και φυσικά να φέρνει τις Νέες Ιδέες.
Σήμερα που η Οικονομική Κρίση έχει κυριολεκτικά γονατίσει την Ελληνική Κοινωνία και οι έννοιες της προσφοράς και της αλληλεγγύης αποκτούν ξεχωριστή σημασία, η κοινωνία μας απαιτεί την ουσιαστική αλλαγή και πρόοδο. Να νιώσει την Ανάκαμψη η ελληνική Οικονομία και να νιώσουν ξανά την Ελπίδα οι Έλληνες, για να προστατέψουμε την κοινωνική συνοχή του λαού μας. Μέσα από το παραδοσιακό να γεννηθεί το καινούργιο.
«Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει» λέει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς. «Αυτή μας εμπνέει. Αυτήν υπηρετούμε. Την Ελλάδα και τα Ιδανικά μας.Τα Ιδανικά Ελευθερίας, Δικαιοσύνης, Αξιοσύνης, Ιδανικά προσωπικής Αξιοπρέπειας και συλλογκής Υπερηφάνειας ως Έθνος. Ιδανικά Αλληλεγγύης. Ιδανικά Πατρίδας!»
Αυτό πιστεύουμε, αυτό υποστηρίζουμε και για αυτό αγωνιζόμαστε.                           http://www.voreini.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!