Σάλος στην Ισπανία: Ο Χουάν Κάρλος κυνηγούσε μια Γερμανίδα στην Αφρική

Σάλος στην Ισπανία: Ο Χουάν Κάρλος... κυνηγούσε τη Γερμανίδα πριγκίπισσα στη Μπο
Μεγάλο σκάνδαλο, ικανό να βλάψει σημαντικό το κύρος της βασιλικής οικογένειας, ξέσπασε στη καρδιά των ανακτόρων με αφορμή το ταξίδι του Χουάν Κάρλος στη Μποτσουάνα. Και δεν έχει καμία σχέση με ελέφαντες.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού και ιταλικού Τύπου ο 74χρονος βασιλιάς των Ισπανών συνοδευόταν στο περιπετειώδες ταξίδι από την 46χρονη πριγκίπισσα Κορίνα του Σαΐν Βιτγκενστάιν με την οποία μάλιστα φέρεται να διατηρεί εξωσυζυγικές σχέσεις αρκετά χρόνια τώρα!
«Στην Ισπανία υπάρχουν δύο βασίλισσες», είναι ο πιπεράτος τίτλος της La Stampa ενώ στο σχετικό ρεπορτάζ υποστηρίζεται ότι το παράνομο ζευγάρι γνωρίστηκε το 2006 σε μια εκδήλωση που είχε διοργανωθεί προς τιμή του Χουάν Κάρλος στην πόλη Ντίτζιγκεν, γενέτειρα της Κορίν.
Συναντήθηκαν ξανά στον περίφημο αγώνα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας. America's Cup, στη Μαγιόρκα.

Η Κορίνα είχε παντρευτεί τον Φίλιπ Ατκινς από τον οποίο απέκτησε μια κόρη, τη Νατάσα, το 1992, αλλά μπήκε στους κύκλους των ευγενών το 2000 όταν παντρεύτηκε τον πρίγκηπα Καζιμίρ του Σαΐν Βιτγκενστάιν από τον οποίο αργότερα πήρε διαζύγιο, έχοντας αποκτήσει ένα παιδί.
Η Γερμανίδα φέρεται μάλιστα να διοργάνωσε το περιβόητο ταξίδι στη Μποτσουάνα που κατέληξε στον τραυματισμό του Χουάν Κάρλος στο ισχίο, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση ολικής αρθροπλαστικής, στη διαρροή των φωτογραφιών με τους σκοτωμένους ελέφαντες, την παγκόσμια κατακραυγή για το αιματηρό σαφάρι του βασιλιά (εν μέσω της σοβαρότερης οικονομικής κρίσης στην ιστορία της Ισπανίας) και τη δημόσια συγγνώμη του.
Κι αν οι διαμαρτυρίες για τους ελέφαντες έχουν κοπάσει, το ερωτικό σκάνδαλο δύσκολα θα κοπάσει.

Δεν έχουν άλλωστε περάσει πάνω από δύο μήνες από την έκδοση του βιβλίου Πίλαρ Εϊρε στο οποίο ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι ο Χουάν Κάρλος είναι μεγάλος δον Ζουάν, έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 1500 γυναίκες και είχε πολλές φορές προσπαθήσει να ρίξει στο κρεββάτι την Πριγκίπισσα Νταϊάνα! Στο «Η μοναξιά της βασίλισσας» αναφέρεται επίσης ότι ο Χουάν Κάρλος δεν έχει ερωτικές σχέσεις με τη σύζυγό του Σοφία από το 1976 όταν τον έπιασε... στα πράσα, να την απατά με την Ισπανίδα σταρ Σαρίτα Μοντιέλ.
Αυτή τη φορά ωστόσο το σκάνδαλο αναγκάζει τα ανάκτορα να πάρουν μέτρα. Μετά το ταξίδι στη Μποτσουάνα (την περίοδο μάλιστα που η βασίλισσα Σοφία βρισκόταν στην Ελλάδα), λοιπόν, η εφημερίδα El Pais επικαλούμενη ανώτερη κυβερνητική πηγή, τονίζει πως εφεξής ο βασιλέας και ο πρίγκηπας διάδοχος Φελίπε θα παρέχουν περισσότερες πληροφορίες για τα ιδιωτικά τους ταξίδια στον Τύπο!
Ωστόσο, κατά την Ελ Παΐς ο Χουάν Κάρλος εξακολουθεί να μη θεωρεί ότι εμπίπτει στις βασιλικές του υποχρεώσεις το να δίνει λογαριασμό για το ποιος τον συνοδεύει στις ιδιωτικές του μετακινήσεις ενώ ο εκπρόσωπος των ανακτόρων ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξει επίσημη απάντηση στις φήμες επειδή «Τέτοιου είδους πληροφορίες είναι ιδιωτικές».
http://www.iefimerida.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!