Λουκά μάζεψέ τον


Ώστε έτσι κ. Καψή. Γνωρίζω ότι οι πράσινες παρωπίδες σάς έχουν τυφλώσει τόσο πολύ που δικαιούσθε επιδόματος τυφλότητος. Εμποδίζουν, όμως, και την ακοή σας; Εμποδίζουν το μυαλό σας να λειτουργήσει για ελάχιστα δευτερόλεπτα συναισθηματικά;

Ένας άνθρωπος που αγωνίστηκε στη ζωή του, ανάθρεψε παιδιά για την πατρίδα, εισέφερε στο κοινωνικό σύνολο το..
κατά δύναμιν και απολάμβανε τους καρπούς των κόπων του, έθεσε τέρμα στη ζωή του στο κέντρο της χώρας, επειδή του αρπάξατε αυτούς τους καρπούς. Έξω από το Πλυντηριοβούλιο, όπου χαμερπή τσογλάνια διαγκωνίζονται ποιο θα περάσει την τροπολογία του για να συγκινήσει μερικούς λακίσαντες ψηφοφόρους, μια και δεν έχει τίποτε άλλο να τους πει πέρα από το «Μνημόνιο είναι ευτυχία» μιμούμενος τον Πάγκαλο. Πολλοί εξ αυτών ασχολούνται και με τον διορισμό των παιδιών τους στο ίδιο Πλυντηριοβούλιο ή σε άλλη μόνιμη θέση του Δημοσίου. Αυτό τουs ενδιαφέρει ακόμη και τώρα και τίποτε άλλο.
Αυτοκτόνησε ένας άνθρωπος εξ αιτίας της απέραντης ντροπής που ένοιωθε για το κατάντημα, στο οποίο συ και οι περί εσέ τον περιαγάγατε και ο εκπρόσωπός σου είχε να πει ότι η αυτοκτονία αυτή δεν θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο εκλογικής αντιπαράθεσης.
Όχι κ. Κλαψή. Δεν θα αποτελέσει αντικείμενο εκλογικής αντιπαράθεσης. Θα σας γίνει το χατίρι. Θα αποτελέσει τη σταγόνα που θα ρίξει χείμαρρο πάνω στα κεφάλια σας. Θα αποτελέσει τη σπίθα που θα γίνει πυρκαϊά και θα σας κατακάψει.
Θυμίσου το Βιετνάμ. Εκεί αυτοπυρπολούντο μοναχοί και μη. Εκείνες τις αυτοκτονίες δεν μπόρεσε να αναχαιτίσει η μεγάλη τεθωρακισμένη υπερατλαντική αυτοκρατορία και αποσύρθηκε ταπεινωμένη.
Έτσι θα αποσυρθείς και συ μαζί με τον κ. Κλαψή. Ταπεινωμένος και καταφρονεμένος.

Σωτήριος Καλαμίτσηςhttp://taxalia.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!