Σε πλήρη εξέλιξη το «σχέδιο κολυμπήθρα» που στοχεύει να ξεπλύνει τα ανομήματα του πολιτικού και οικονομικού συστήματος – Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί θα έχουν αλλάξει όλα στην Ελλάδα προς το χειρότερο – Η νέα διαπλοκή θα ελέγχει τα πάντα


 Σε πλήρη εξέλιξη το «σχέδιο κολυμπήθρα» που στοχεύει να ξεπλύνει τα ανομήματα του πολιτικού και οικονομικού συστήματος – Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί θα έχουν αλλάξει όλα στην Ελλάδα προς το χειρότερο – Η νέα διαπλοκή θα ελέγχει τα πάντα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το «σχέδιο κολυμπήθρα» το σχέδιο εξαγνισμού και καθαγιασμού των ανομημάτων του πολιτικού και οικονομικού συστήματος.
Το κείμενο που θα διαβάσετε αποτελεί προϊόν συγκέντρωσης στοιχείων από πηγές που ασκούν εξουσία στον τόπο σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.
Το κείμενο αυτό δεν στηρίζεται σε εικασίες αλλά σε ένα σχέδιο που έχει εκπονηθεί εις βάρος της κοινωνίας.


Το σχέδιο κολυμπήθρα δημιουργήθηκε με ένα βασικό στόχο, τον στόχο να ξεπλύνει τα ανομήματα του πολιτικού και οικονομικού συστήματος της Ελλάδος.
Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν πολλοί τα οικονομικά και πολιτικά συστήματα απόλυτα διαπλεκόμενα έχουν ακόμη εξουσία στην Ελλάδα.
Παραδόξως πολλοί πιστεύουν ότι η Αριστερά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ανισυστημικό κόμμα που θέλει να χτυπήσει τα παραδοσιακά οικονομικά τζάκια το παραδοσιακό κατεστημένο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταστεί ένα αυστηρά συστημικό κόμμα το οποίο συναλλάσσεται με την Goldman Sachs, δεν ήταν τυχαία η συνάντηση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως και με τους Αμερικανούς οι οποίοι δεν βλέπουν με φοβικά σύνδρομα την ελληνική νεοαριστερά δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ.
Την ίδια στιγμή η Χρυσή Αυγή αποτελεί στα μάτια της κοινωνίας την λαϊκή αντίδραση αλλά δεν είναι τίποτε άλλο από δημιούργημα των μυστικών υπηρεσιών και της αστυνομίας που θέλει να δημιουργήσει ένα νέο πολιτικό πόλο ως αντιστάθμισμα της ανόδου της Αριστεράς.
Οι παραδοσιακές πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδος, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ αυτοί που κυβέρνησαν, που κυβερνούν και που γενικώς συμμετείχαν στα πολιτικά και οικονομικά συστήματα της Ελλάδος τα τελευταία 15-20 χρόνια έχουν συνασπιστεί όχι με στόχο να διασωθεί η Ελλάδα αυτός είναι παρελκόμενος στόχος θεμιτός αλλά όχι πρωταρχικός.
Ο βασικός στόχος είναι να προλάβουν να εξαγνίσουν τα πολιτικά και οικονομικά ανομήματα που συντελέστηκαν στην Ελλάδα εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας.
Θα προσπαθήσουν να συγκαλύψουν τα εγκλήματα κατά της κοινωνίας και του έθνους.
Η Ελληνική κοινωνία είναι το μεγάλο θύμα της διαπλοκής.
Η πολιτική εξουσία που κυβέρνησε την Ελλάδα και χρεοκόπησε την οικονομία προσπαθεί πριν η χώρα μεταβιβαστεί στην Τρόικα στα ευρωπαϊκά κέντρα εξουσίας να εξυγιανθεί να συγκαλύψει τα εγκλήματα κατά της πατρίδας, να συγκαλύψει τα εγκλήματα κατά της κοινωνίας.
Οι ευθύνες για το ποιοι οδήγησαν στην χρεοκοπία την Ελλάδα συγκαλύπτονται καθώς π.χ. χθες ο κυβερνητικός συνασπισμός καταψήφισε την πρόταση για εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο.
Οι τράπεζες έχουν πλήρως καταρρεύσει και οδηγούνται στην κρατικοποίηση.
Η ΤτΕ έχει πλήρως αποδομηθεί ενώ το ΤΧΣ ελέγχεται πλήρως από το κράτος.
Όλα αυτά δεν είναι τυχαία.
Έχουν σχεδιαστεί και οργανωθεί από τον νέο μηχανισμό διαπλοκής που δημιουργείται δηλαδή την Τρόικα.
Οι παραδοσιακοί μηχανισμοί διαπλοκής θα καταρρεύσουν ή θα περιχαρακωθούν  και θα ελέγχονται από την Τρόικα μέσω των τραπεζών.
Το σχέδιο είναι προαποφασισμένο, έχει συντελεστεί ένα έγκλημα κατά της οικονομίας ιστορικών διαστάσεων.
Στην πρώτη φάση της κολυμπήθρας θα υπάρξει κάθαρση των ανομημάτων πολιτικών, επιχειρηματιών.
Προφανώς κάποιοι θα πεταχτούν στην πυρά για να μην διαμαρτύρεται η κοινωνία.
Οι πιο αδύναμοι από τους πρώην δυνατούς θα στοχοποιηθούν και θα πεταχτούν στην πυρά.
Το σημαντικότερο όμως σχέδιο είναι η μετάβαση από τους παραδοσιακούς μηχανισμούς διαπλοκής στους νέους με επίκεντρο την Τρόικα.
Κουμάντο στην Ελλάδα δεν θα κάνει η κυβέρνηση Σαμαρά.
Ούτε οι παραδοσιακοί μηντιάρχες ή επιχειρηματίες.
Όλοι αυτοί δεν θα υπάρχουν σε λίγο καιρό.
Το σχέδιο είναι απλό η Τρόικα θέλει να ελέγξει τον πυρήνα της οικονομίας.
Θέλει να ελέγξει μέσω των κρατικοποιημένων τραπεζών – για τον λόγο αυτό θέλουν κρατικοποιημένες τις τράπεζες – τις επιχειρήσεις και τις καταθέσεις.
Οι τράπεζες ελέγχουν όλη την οικονομία. Επιχειρήσεις, νοικοκυριά.
Σκεφτείτε τις κρατικές τράπεζες στον έλεγχο της Τρόικα.
Η Τρόικα θα ελέγχει την επιχείρηση θα καθορίζει ποια θα επιβιώσει και ποια όχι.
Θα ελέγχει τις καταθέσεις και την ατομική περιουσία και θα διαμορφώνει τις τάσεις στην κοινωνία.
Το σχέδιο είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι φαντάζεται ο κοινός νους.
Κάποιοι μηχανισμοί ανερχόμενης διαπλοκής επιχειρούν να ανοίξουν διαύλους επικοινωνίας με την Τρόικα που θα κάνει κουμάντο στην Ελλάδα για τα επόμενα 10 χρόνια ώστε να καρπωθούν οφέλη και να ασκήσουν εξουσία με την στήριξη της Τρόικα.
Ποιος επιχειρηματικός όμιλος με ρόλο  στα media ανερχόμενος στηρίζει την Τρόικα και προσπαθεί στο παρασκήνιο να αποδομήσει τον ιδιωτικό χαρακτήρα των τραπεζών.
Ποιος είναι αυτός ο μηχανισμός που προσπάθησε στο παρασκήνιο να ενοχοποιήσει και απαξιώσει τραπεζίτες του ιδιωτικού τομέα με στόχο το μεγάλο σχέδιο;
Ποιος ήταν αυτός ο μηχανισμός που χρησιμοποίησε μυστικές υπηρεσίες, εισαγγελείς και ελληνική αστυνομία για να απαξιώσει τραπεζίτες;
Η Τρόικα θα είναι ο επόμενος μεγάλος διαπλεκόμενος της ελληνικής οικονομίας.
Πολιτική και οικονομική εξουσία το γνωρίζει και προσπαθεί να προλάβει να εξαγνιστεί μέσω της Κολυμπήθρας και εν συνεχεία να δει πως θα μπορέσει να προσκολλήσει στην νέα διαπλοκή.
Το συμπέρασμα από όλα αυτά η Ελλάδα αλλάζει.
Η νέα Ελλάδα θα είναι χειρότερη, εξαρτημένη, αποδεκατισμένη, καθοδηγούμενη.
Η νέα Ελλάδα θα είναι μια χώρα ζόμπι.
Κακώς ήρθατε στην Νέα Ελλάδα......

Υποσημείωση

Το κείμενο αυτό δεν είναι ένα απλό άρθρο άποψης.
Είναι προιόν πληροφοριών από πηγές που συμμετέχουν στην πολιτική και οικονομική εξουσία και βλέπουν τα επερχόμενα δεινά.
Το κείμενο αυτό θέλει να προβληματίσει και ταυτόχρονα να αναδείξει ένα σάπιο παρασκήνιο στον βαθμό που μπορεί να γραφούν ορισμένα πράγματα.
Κρατήστε στο μυαλό σας αυτό το κείμενο...

Πέτρος Λεωτσάκος
www.bankingnews.gr,http://www.bankingnews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!