Προσπαθούν να εμπλέξουν την Ελλάδα στις βομβιστικές επιθέσεις στην Τουρκία


Του Λ . ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ 

Και με την υπόθεση των εκρήξεων στο Ρεϊχανλί με τους 51 νεκρούς επιχειρούν να μπλέξουν την Ελλάδα κάποιοι ανεκδιήγητοι εγκέφαλοι στην Τουρκία! Και φυσικά ο ποιο <<εύκολος>> - και ταυτόχρονα γελοίος-  τρόπος είναι μια αναφορά στο ανύπαρκτο  ... <<στρατόπεδο του Λαυρίου>>, όπου δήθεν εκπαιδεύονται Τουρκοι  <<αριστεροί τρομοκράτες>> ή <<Κούρδοι τρομοκράτες>>, όπως γράφουν.

 Το νέο σενάριο παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα Bugun, με άρθρο του κ. Γκιουλτεκίν Αβτζί. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στο ότι για την επίθεση στο Ρεϊχανλί ...ειπώθηκε πως υπάρχει ανάμειξη των τρομοκρατικών οργανώσεων THKP-C και DHKP-C . Και συνεχίζοντας το κατασκεύασμα των μυστικών υπηρεσιών τς Τουρκίας ΜΙΤ υπενθυμίζεται ότι το στρατόπεδο προσφύγων στο Λαύριο στην Ελλάδα είναι δήθεν γνωστό εδώ και χρόνια ως στρατόπεδο το οποίο στεγάζει οργανώσεις όπως το ΡΚΚ, το MLKP και το DHKP-C. Το στρατόπεδο του Λαυρίου, αναφέρει ο αρθρογράφος  με τις κατασκευασμένες <<πληροφορίες>> ,  είχε έρθει στην επικαιρότητα και ως χώρος στον οποίο είχε ...εκπαιδευτεί το μέλος του DHKP-C, Ετζεβίτ Σανλί, που ήταν <<ζωντανή βόμβα>>. Και συνεχίζει αναμασώντας τα διάφορα κατασκευάσματα: Για το στρατόπεδο αυτό ελέχθη  γράφει ,  ότι έκλεισε μετά από αίτημα της Τουρκίας.  Στην πραγματικότητα, το εν λόγω στρατόπεδο, είναι ακόμα σε λειτουργία.Βέβαια δεν λέει πουθενά ότι η Ελλάδα συνεχώς εδώ και χρόνια έχει διαψεύσει ότι υπάρχει στρατόπεδο εκεί ( ή όπου αλλού  , ενώ δεν γράφει ότι τα περί κλεισίματος ήταν μυθεύματα της Άγκυρας , διότι δεν μπορεί να κλείσει κάτι που δεν υπάρχει. Επειδή όμως το σενάριο περί κλεισίματος δεν βολεύει τις μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ)  έφτιαξαν καινούργιο ότι ...ποτέ δεν ...έκλεισε!!!

Και συνεχίζει το δημοσίευμα με μια άλλη εκδοχή, για να γίνει πιο ...επίκαιρο:  Οτι δηλαδή για να μην τραβάνε την προσοχή, ορισμένα μέλη του DHKP-C, πέρασαν από την Ελλάδα στη Συρία! Στη Λαττάκια Συρ'ιας γράφει  εκπαιδεύονται στα όπλα, σήμερα, τουλάχιστον 200 μέλη του DHKP-C. Ο υπεύθυνος της στρατιωτικής πτέρυγας, της εν λόγω οργάνωσης, βρίσκεται στη Συρία.

Είναι προφανές ότι αυτού του είδους τα σενάρια δεν βγαίνουν ούτε συντηρούνται τυχαία: Λόγω της ευαισθησίας της διεθνούς κοινής γνώμης από την αιματηρή επίθεση , <<κολλάει>> εύκολα μια εμπλοκή. Και σε αυτά οι Τούρκου είναι <<μανούλες>> Γι αυτό και πρέπει η Αθήνα επισήμως να απαντήσει και να μην τα αφήνει να σέρνονται. Τώρα που είναι ακόμα ο κ. Ερντογάν στην Ουάσιγκτον. Διότι μην αποκλείει κανείς ότι κάποιοι θα πλασάρουν τα αισχρά αυτά δημοσιεύματα  σε παράγοντες στις ΗΠΑ και αλλού...http://www.onalert.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!