Ο υπουργός κουρεύει πρόβατα;

ΜΑΛΛΟΝ  ΕΧΕΙ  ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ  ΤΑ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΤΟΥ  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΜΕΤΑ  ΘΑ  ΨΥΡΙΖΕΙ  ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ
Ο υπουργός κουρεύει πρόβατα;

Στο κούρεμα των προβάτων, λίγο πριν ανέβουν στα βουνά για το καλοκαίρι, πήρε μέρος φέτος και ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμος Χαρακόπουλος.



Ο αναπληρωτής υπουργός επισκέφθηκε το τσελιγκάτο του προέδρου της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας Νίκου Παλάσκα, στη Συκέα Ελασσόνας σήκωσε τα μανίκια και βοήθησε στο κούρεμα.


Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος ντυμένος με τζιν και αθλητικά παπούτσια έδειξε να απολαμβάνει τη σκληρή δουλειά και τη γιορτή που είχαν στήσει οι κτηνοτρόφοι με οβελίες.


«Η παραδοσιακή κουρά των αμνών που γίνεται με την ενεργό συμμετοχή όλων των κτηνοτρόφων κάθε περιοχής, λίγο πριν ανέβουν τα πρόβατα στα βουνά για το καλοκαίρι, δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη και την αλληλοϋποστήριξη τους. Έτσι, η σκληρή δουλειά μετατρέπεται σε γιορτή ενότητας. Αυτή η αλληλεγγύη των κτηνοτρόφων μας δείχνει το δρόμο της ευθύνης. Με συνεργασία, με ενότητα, με συνεννόηση, με συνένωση δυνάμεων μπορούμε να ατενίζουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, που τους ευχήθηκε του χρόνου διπλά και τρίδιπλα.


http://www.madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!