Οι φωτογραφίες του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα από τη δεκαετία του '70 που και οι δυο τους θα ήθελαν να... ξεχάσουν [εικόνες]

Οι φωτογραφίες του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα από τη δεκαετία του '70 που και ο



Ολοι μας έχουμε κρυμμένες στο συρτάρι φωτογραφίες από τα σχολικά χρόνια που θα θέλαμε να... ξεχάσουμε. Κι αυτό γιατί συνήθως μας προκαλεί... γέλια η εικόνα μας από την εποχή εκείνη. Κάπως έτσι πρέπει να αισθάνεται και το προεδρικό ζεύγος της Αμερικής με τις νέες φωτογραφίες από την παιδική και εφηβική τους ηλικία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.
Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έχουν ληφθεί τη δεκαετία του '70, από την εποχή δηλαδή που ήταν στη μόδα το ντίσκο στιλ.

Ο σημερινός Αμερικανός πρόεδρος φοίτησε σε ένα από τα ακριβότερα σχολεία της Χονολουλού, την ακαδημία Πουναχού, όπου ήταν και ο μοναδικός μαύρος φοιτητής. Την ίδια στιγμή, 4.200 μίλια μακριά η Μισέλ Ρόμπινσον Λαβάγκν μεγάλωνε σε μια φτωχική γειτονιά του Σικάγου. Οι δυο τους συναντήθηκαν αρκετά χρόνια αργότερα στο δικηγορικό γραφείο «Sidley Austin» και συμπληρώνουν 21χρόνια κοινού βίου...

Ο 11χρονος Μπάρι - όπως τον αποκαλούσαν στο σχολείο- διασκεδάζει τους συμμαθητές του, αναδεικνύοντας το κωμικό του ταλέντο.

Ο Μπαράκ Ομπάμα σε αγώνα μπάσκετ το 1979...

Φωτογραφία της Μισέλ Ομπάμα από το 1980.

Η καλλίγραμμη Μισέλ Ομπάμα σε εκδρομή με τους συμμαθητές της από το 1980.

Ο Αμερικανός πρόεδρος συμμετείχε στην ομάδα μπάσκετ του σχολείου του. Ηταν ο μοναδικός έγχρωμος και θεωρούνταν ταλέντο στο συγκεκριμένο σπορ.

Ο νεαρός Μπαράκ Ομπάμα με αμφίεση εμπνευσμένη από το «Saturday Night Fever».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!