Για αυτά τα πόδια χώρισε ο Πούτιν

Για αυτά τα πόδια χώρισε ο Πούτιν
Τέλος και μάλιστα μπροστά στις κάμερες έβαλε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στον τριακονταετή (σχεδόν) γάμο του με τη Λουντμίλα Πούτινα, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις φήμες που τους ήθελαν να ζουν ουσιαστικά χώρια τα τρία τελευταία χρόνια, καθώς φούντωναν τα κουτσομπολιά ότι ο Ρώσος πρόεδρος διατηρεί εξωσυζυγικό δεσμό με την πρώην αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Αλίνα Καμπάγεβα. Οι πρώτες πληροφορίες για τον δεσμό του Πούτιν με την Καμπάγεβα, όπως γράφει το kourdistoportocali.gr, κυκλοφόρησαν το 2008 και τις δημοσίευσε η εφημερίδα «Μοσκόβσκι Κορεσποντέντ», η οποία λίγο αργότερα έκλεισε επειδή χρεοκόπησε…
Τρία χρόνια πριν, ειπώθηκε ότι η Καμπάγεβα απέκτησε έναν γιο με τον Πούτιν με τον οποίο φωτογραφήθηκε πριν από δύο χρόνια για το εξώφυλλο της ρωσικής «Vogue», λέγοντας τότε ότι ο μικρός ήταν ανιψιός της. Τον περασμένο Ιανουάριο η αμερικανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα «New York Post» έγραψε πως το ζευγάρι απέκτησε και μία κόρη που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2012. Πούτιν και η (πρώην) σύζυγός του πήγαν χθες το βράδυ να παρακολουθήσουν το μπαλέτο «Εσμεράλντα» και μετά το τέλος της παράστασης, σε ερώτηση του σταθμού «Rossiya-24» για το αν ισχύουν οι φήμες ότι δεν είναι πλέον μαζί, ο Πούτιν απάντησε λακωνικά ότι «αυτό είναι αλήθεια». Η Λιουντμίλα είπε ότι ήταν κοινή απόφαση. «Ο γάμος μας τελείωσε γιατί σπάνια βλεπόμαστε», συμπλήρωσε. Ηταν ένα πολιτισμένο διαζύγιο, είπε η Λιουντμίλα, αλλά ούτε η ίδια ούτε ο πρόεδρος διευκρίνισαν αν ο γάμος διαλύθηκε και νομικά. Άγνοια για το αν πήραν διαζύγιο δήλωσε και ο εκπρόσωπος του προέδρου. Εδώ και έναν χρόνο οι κοινές εμφανίσεις του ζεύγους είχαν τερματιστεί καθώς η τελευταία ήταν πριν από έναν χρόνο στην ορκωμοσία του Πούτιν. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Αγία Πετρούπολη, όταν ο Πούτιν ήταν ακόμα φοιτητής. Η Λουντμίλα, μία εντυπωσιακή ξανθιά αεροσυνοδός, του έκλεψε την καρδιά και από τη στιγμή που έγιναν ζευγάρι, φρόντιζε να πετάει όσο συχνότερα γινόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του Πούτιν, ώστε να τον συναντά.

Ο γάμος τους έγινε το 1983 κι ενώ η Λουντμίλα ολοκλήρωνε τις σπουδές της στην ισπανική φιλολογία. Το 1985 εγκαταστάθηκαν στην τότε Ανατολική Γερμανία, όπου ο Πούτιν εργαζόταν ως πράκτορας της KGB. Σύμφωνα με Γερμανό κατάσκοπο, που ήταν φίλος της Λουντμίλα, ο Πούτιν της φερόταν άσχημα, τη χτυπούσε κι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Λέγεται μάλιστα ότι, φεύγοντας το 1990, άφησε πίσω του κι ένα νόθο παιδί. Από το 2008 οργιάζουν οι φήμες ότι ο Ρώσος πρόεδρος διατηρεί δεσμό με την πρώην αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Αλίνα Καμπάγεβα.
Πηγή: eirinika.gr,http://totalpress365.gr/?p=20761

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!