«Αναρχικοί και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια»



Λοιπόν, ιδού η λύση για να περνάς καλά στη ζωή σου, χωρίς να δουλεύεις αλλά έχοντας πολλά λεφτά και τη συνείδησή σου ήσυχη. Κλέβεις τράπεζες, σούπερ μάρκετ ή ότι άλλο έχει πολύ χρήμα, περνάς ζωή και κότα αλλά προκειμένου να μην αισθάνεσαι τύψεις, δηλώνεις αντιεξουσιαστής και καθάρισες.
Το έχουν κάνει κατά καιρούς πολλοί αναρχικοί οι οποίοι «απαλλοτριώνουν» τράπεζες, δεν δουλεύουν ποτέ να βγάλουν έστω κι ένα ευρώ με τον ιδρώτα τους, κι όταν τους πιάνει η Αστυνομία λένε «πολεμάμε το κεφάλαιο, κλέβουμε τις ανάλγητες τράπεζες» κι έτσι καθαρίζουν με τις ενοχές που θα είχε κάθε σοβαρός άνθρωπος.

Το κάνει και ο Μαζιώτης. Ληστεύει ότι βρει, φέρεται να έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ, δεν εμφανίζεται ποτέ, δε δουλεύει φυσικά και ζει μια χαρά σαν… εισοδηματίας. Θα ρίξει και καμιά βομβίτσα για να δικαιολογήσει τα… λεφτά του ή μπορεί και όχι. Που να τρέχεις τώρα και να κάνεις τον τρομοκράτη.
Χθες, λοιπόν, μάθαμε ότι δύο νεαροί 20 και 21 ετών και μια γυναίκα 22 ετών είχαν συστήσει, μαζί με έναν 25χρονο που καταζητείται, εγκληματική οργάνωση. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία,  η οργάνωση, που δηλώνει ότι ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο, από τις αρχές του μήνα φέρεται ότι είχε ‘χαρτογραφήσει’ πιθανούς ‘στόχους’, όπου επρόκειτο να ‘χτυπήσει’. Οι ‘στόχοι’ αυτοί αφορούσαν κυρίως σε σούπερ μάρκετ στις περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης και σε διάφορες ΔΟΥ της πόλης.
Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, περούκες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, καθώς επίσης βιβλία και φυλλάδια, με αναρχικό περιεχόμενο. Ένα από τα βιβλία το υπογράφουν ως εκδότες-συγγραφείς «τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς». Οι τρεις άντρες την περασμένη Τετάρτη εισέβαλαν σε κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων στην περιοχή της Ανάληψης, όπου με απειλή όπλων άρπαξαν 1.725 ευρώ.
Έπειτα από κυνηγητό συνελήφθησαν και στα σπίτια τους βρέθηκαν όλα τα παραπάνω και λίγα ναρκωτικά. Βεβαίως, οι… αναρχικοί πολεμούσαν το σύστημα, ασχέτως αν τα λεφτά από τις ληστείες τα χρησιμοποιούσαν για να περνάνε καλά. Που να τρέχουν πρωί πρωί για μεροκάματο; Τη νύχτα με ένα πιστόλι έκλεβαν χαλαρά και άκοπα.
Να φανταστούμε ότι είναι η νέα γενιά των… χλιδάτων αναρχικών οι οποίοι δεν έχουν πρόβλημα να συνεργαστούν και με άτομα του κοινού ποινικού δικαίου, όπως ο Παλαιοκώστας. Τουλάχιστον οι κλέφτες όταν συλλαμβάνονται αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, δεν μηρυκάζουν επαναστατικά τσιτάτα.
Κι εδώ ταιριάζει το γνωστό «Αναρχικοί και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια».http://www.antinews.gr/2013/10/26/231912/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!