Oι ...Βερσαλλίες του Γιανουκόβιτς σε προάστιο του Κιέβου -Μίνι ζωολογικός κήπος στην προεδρική κατοικία [εικόνες]

 
Oι ...Βερσαλλίες του Γιανουκόβιτς σε προάστιο του Κιέβου -Μίνι ζωολογικός κήπος στην προεδρική κατοικία [εικόνες]

Mπροστά σε ένα απροσδόκητο θέαμα βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι που εισήλθαν στο εγκαταλελειμμένη προεδρική κατοικία του Γιανουκόβιτς σε προάστιο του Κιέβου.
Μετά την αποχώρηση του Γιανουκόβιτς από την ουκρανική πρωτεύουσα το κτήριο της προεδρικής κατοικίας έμεινε τελείως αφύλακτο. Κάποιοι δημοσιογράφοι μπήκαν στο εσωτερικό του και αντίκρισαν ένα απίστευτο θέαμα.
Ο καθαιρεθείς από το κοινοβούλιο της χώρας του, πρόεδρος διατηρούσε ένα μικρό ζωολογικό κήπο με διάφορα είδη ζώων, οικόσιτων και μη, με τον περιβάλλοντα χώρο να θυμίζει κάτι από Κήπους των Βερσαλλιών.

Το παλάτι έμενε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα επί σειρά ετών. Οι Ουκρανοί δεν είχαν εισέλθει ποτέ στο χώρο και κανείς δημοσιογράφος δεν τον είχε ποτέ φωτογραφίσει.
Η χλιδάτη κατοικία, στις όχθες του Δνείπερου, έχει ιδιωτικό γήπεδο γκολφ, ιδιωτικό λιμάνι με γιότ και σε ειδικό κτίριο φυλασσόταν η σκανδαλωδώς μεγάλη συλλογή από πανάκριβα αυτοκίνητα του Γιανουκόβιτς.

 















Πανηγυρίζουν οι κάτοικοι της Ουκρανίας μπροστά στο παλάτι του Γιανουκόβιτς

Το γιότ του προέδρου


Η συλλογή αυτοκινήτων του προέδρου


Αυτό είναι το γήπεδο γκολφ του προέδρου, μέσα στον κήπο του σπιτιού του, όπου διακρίνονται διαδηλωτές της πλατείας Κιέβου να παίζουν



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!