Εξι τρόφιμα κόστους κάτω του 1 ευρώ που εξαφανίζουν τις ρυτίδες

 
introimage
 
 
 
 
Τα προϊόντα της φύσης είναι θησαυρός. Τα προϊόντα της γης δεν είναι μόνο γεμάτα θρεπτικά συστατικά που κάνουν καλό στον οργανισμό μας. Μερικά από αυτά λειτουργούν και ως... πλαστικός, βελτιώνοντας την όψη μας, επιβραδύνοντας τη γήρανση και καταπολεμώντας παθήσεις που δέρματος.

Σύμφωνα με το Onmed.gr οι έξι πλαστικοί της φύσης είναι οι εξής:

Γάλα

Συμβάλλει στην υγεία των οστών, των νυχιών και των δοντιών, ενώ η πρωτεΐνη που περιέχει βοηθά στη διατήρηση του υγιούς δέρματος και των λαμπερών μαλλιών.

Μαύρη σοκολάτα

Τα αντιοξειδωτικά που περιέχει σε μεγάλες ποσότητες είναι άκρως ευεργετικά για την επιδερμίδα, ενώ τα φλαβονοειδή της μαλακώνουν την επιδερμίδα και ενυδατώνουν το δέρμα, προστατεύοντάς το παράλληλα από τις ακτίνες του ήλιου.

Μούρα

Είναι πλούσια σε βιταμίνη C, η οποία θεωρείται απαραίτητη για το σχηματισμό του κολλαγόνου, της δομικής ουσίας που βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος και των μαλλιών, ενώ η αντιοξειδωτική δράση της καθυστερεί την πρόωρη γήρανση.

Καρύδια

Το Α λινολεϊκό οξύ, που περιέχουν είναι απαραίτητο για την ανάπλαση του δέρματος.

Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι αποτρέπει την πρόωρη γήρανση των ιστών, αποτοξινώνει το δέρμα και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

Γιαούρτι

Καταπολεμά τα τοξικά βακτηρίδια, που συγκεντρώνονται στο έντερο και προκαλούν ψωρίαση, εκζέματα και ακμή, χάρη στην πλούσια περιεκτικότητά του σε γαλακτικό οξύ.                                 http://www.briefingnews.gr/ygeia/item/89162

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!