Όλα δείχνουν ότι βαδίζουμε σε ένα νέο Πόλεμο στην γειτονιά μας


Όλα δείχνουν ότι βαδίζουμε σε ένα νέο Πόλεμο στην Βόρεια Γειτονιά μας. Ένα ακόμα πόλεμο που προετοιμάστηκε και μεθοδεύτηκε για να γίνει.
Με λογικές Παρανοϊκών που οδηγούν την Ανθρωπότητα στο κατώφλι της τρέλας.

Όσοι γνωρίζουν τις στρατηγικές θεωρίες των Αμερικάνικων Πανεπιστημίων και των Δεξαμενών Σκέψεων (Think Tanks), είναι απολύτως βέβαιοι ότι οι ΗΠΑ, Αγγλία και οι μεγάλες δυνάμεις που απαρτίζουν το ΝΑΤΟ, γνώριζαν ότι η κίνηση που θα τρελάνει τους Ρώσους είναι η απώλεια της Ουκρανίας.

Γνώριζαν ότι θα αντιδράσει η Ρωσία, αλλά ίσως να υποτίμησαν την μεθοδολογία αντίδρασης. Δεν τους απασχολούσε όμως. Γιατί είχαν τα πιόνια έτοιμα για τις επόμενες κινήσεις. Η στήριξη της φτωχότατης Ρουμανίας και της Πολωνίας προς την Ουκρανία, έβαλαν και τυπικά στο παιχνίδι το ΝΑΤΟ. Με την Τουρκία να μιλάει για τα κυριαρχικά της δικαιώματα στην Κριμαία, ο κλοιός γύρω από την Ρωσία έσφιξε ακόμα περισσότερο.

Το περίεργο της όλης ιστορίας που διαδραματίζεται μέχρι τώρα, είναι η ανυποχώρητη στάση των δύο πλευρών. Ο νέος Πρόεδρος της Ουκρανίας και ο Ναζιστής Πρωθυπουργός της, δεν έχουν καταλάβει ότι έχουν στρατό για παρελάσεις αλλά όχι για πόλεμο. Όπως επίσης οι Ηγέτες της Ρουμανίας και Πολωνίας, δεν έχουν καταλάβει ότι μια σύγκρουση με την Ρωσία για λογαριασμό των Αμερικάνων, ενδέχεται να εξαφανίσει τις χώρες τους από τον Χάρτη.

Και έτσι παρατηρούμε το εκπληκτικό φαινόμενο να αναπτύσσονται ένοπλες δυνάμεις από την πλευρά της Ρωσίας και ρητορικές από τις υπερχρεωμένες Ευρωπαϊκές Χώρες κατά της Ρωσίας. Τι να μας πεί ο Φαμπιούς της Γαλλίας του εξαφανισμένου Ολάντ; Τι να λένε και τα άλλα φερέφωνα των Αμερικάνων και των Γερμανών;;; Μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά την Ρωσία στην γειτονιά τους;

Ουσιαστικά μιλάμε για μια τραγωδία που οδηγεί σε ένοπλη σύρραξη ή σε διπλωματική τραγωδία των Αμερικανο-Ευρωπαίων. Γιατί η Ρωσία δεν δείχνει διάθεση υποχώρησης. Και δεν θα υποχωρήσει γιατί διακυβεύεται η ασφάλεια της Εθνικής της Κυριαρχίας.

drachmoula

Πηγή: http://www.logiosermis.net/2014/03/blog-post_5399.html#ixzz2vrDwOQxs

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!