Ο "χαλαρός" συγκυβερνήτης του μοιραίου Μπόινγκ: Αιθέριες υπάρξεις στο πιλοτήριο και αναμνηστικές φωτογραφίες


Ο συγκυβερνήτης της μοιραίας πτήσης της Malaysian Airlines, φέρεται να ήταν πολύ φιλικός με κάποιες από τους επιβάτες του αεροπλάνου του, παραβιάζοντας πολλούς κανόνες για την εναέρια κυκλοφορία

0 27χρονος Fariq Abdul Hamid, συγκυβερνήτης του αγνοούμενου αεροσκάφους της Malaysia Airlines, ήταν γλεντζές με ιδιαίτερη αδυναμία στο ωραίο φύλο και σχετική χαλαρότητα στην τήρηση των κανόνων ασφαλείας εν ώρα πτήσης.


Αυτά ισχυρίζεται η Αυστραλή Jonti Roos η οποία και δημοσίευσε φωτογραφικά ντοκουμέντα όπου φαίνεται μαζί με τη φίλη της Jaan Maree να έχει επισκεφτεί το  πιλοτήριο αεροσκάφους που εκτελούσε πτήση από τα νησιά Πουκέ στην Κουάλα Λουμπούρ.

Σύμφωνα με τη Βρετανική Daily Mail, όταν η Roos  είδε στην τηλεόραση τη φωτογραφία του πιλότου του Boeing της Malaysia Airlines, έπαθε σοκ, καθώς αντιλήφθηκε πως πρόκειται για τον ίδιο πιλότο που είχε γνωρίσει το 2011 και μάλιστα είχε και φωτογραφίες μαζί του μέσα στο πιλοτήριο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το 2011 ενώ  ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στην πτήση από τα Πουκέ με προορισμό την Κουάλα. Οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους τις προσκάλεσαν να  περάσουν ολόκληρη την πτήση μέσα στο πιλοτήριο και εκείνες δέχτηκαν. Σύμφωνα πάντα με τη Λους, μαζί με τη φίλη της κάθισαν στο κόκπτι τόσο κατά την απογείωση όσο και κατά την προσγείωση του αεροσκάφους ενώ οι δύο συγκυβερνήτες τούς ζήτησαν αν ήθελαν να μείνουν μαζί τους για μερικές ακόμα νύχτες στην Κουάλα Λουμπούρ.

"Κατά τη διάρκεια της  πτήσης μάς μιλούσαν και κάπνιζαν, κάτι που απ' ό,τι ξέρω δεν επιτρέπεται εν ώρα πτήσης", ενώ υπήρχαν στιγμές που δεν κοίταζαν καθόλου την πορεία του αεροσκάφους, είπε.
Πηγή:Daily Mail

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!