ΗΠΑ: Δεν θα αντιδράσουμε στη ρωσική στρατιωτική παρέμβαση


ΗΠΑ: Δεν θα αντιδράσουμε στη ρωσική στρατιωτική παρέμβαση
Oι ΗΠΑ μέσω αξιωματούχου τους δήλωσαν ότι δεν θα αντιδράσουν στη ρωσική στρατιωτική παρέμβαση και πλέον εξετάζουν οικονομικά μέτρα απέναντι στην επίδειξη ισχύος της Ρωσίας ενώ το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας φοβάται περαιτέρω γελοιοποίηση του με αφοπλισμό από…ριζοσπαστικές δυνάμεις!

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας ανέφερε αργά το βράδυ της Παρασκευής προς το Σάββατο ότι διαθέτει πληροφορίες για κινήσεις άγνωστων «ριζοσπαστικών δυνάμεων», που σχεδιάζουν επιχείρηση αφοπλισμού των ουκρανικών στρατιωτικών μονάδων στην Κριμαία νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Και πρόσθεσε ότι:
«Στην περίπτωση που γίνουν οι εν λόγω ενέργειες, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις θα ενεργήσουν σύμφωνα με τους νόμους της Ουκρανίας και τους κανονισμούς των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων».
Εν τω μεταξύ αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας ο οποίος δεν κατονομάζεται, ανέφερε ότι η Ρωσία έστειλε “εκατοντάδες στρατιώτες” στην Κριμαία.
«Φαίνεται ότι έχουν αναπτύξει εκατοντάδες στρατιώτες», είπε ο αξιωματούχος στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), σημειώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν προτίθεται να αντιδράσουν στο στάδιο αυτό της ρωσικής στρατιωτικής παρέμβασης!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.grhttp://totalpress365.gr/?p=29931

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!