Οι Σκοπιανοί άρχισαν έρευνες για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου...


                                           (φωτό από το σκοπιανό δημοσίευμα)
Μάρτιος 19, 2014.

Σβέτι Νικόλε- Свети Николе

Ερευνητικές εργασίες ξεκίνησε, χθες, μια ομάδα επιστημόνων για τη διερεύνηση των γεωγλυφικών, που υπάρχουν κοντά στην κωμόπολη Σβέτι Νικόλε (γύρω στα 140 χιλιόμετρα, βόρεια από το μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων).


Τα πρώτα αποτελέσματα έδειξαν ότι η περιοχή έχει ...ενέργεια ίση με 22 kHz και αυτό δηλώνει (προς το παρόν) ότι η περιοχή έχει θεραπευτικές ιδιότητες.

Είναι βέβαιο- σημειώνει το δημοσίευμα- ότι  τα γεωγλυφικά σχήματα που εντόπισε ο ανεξάρτητος ερευνητής της Κροατίας,  Ντομαγκόι Νίκολιτς, τα οποία αποτυπώνονται μια φορά το χρόνο στον αστερισμό της Κασσιόπης, αποτελούν σημάδι ενδεικτικό ότι πρόκειται για τόπο στον οποίο ετάφη ένας μεγάλος Παίονας ηγεμόνας ή ακόμη και ο Μέγας Αλέξανδρος.

Οι ερευνητές έχουν προμηθευτεί με υπερηχητικές και ηλεκτρομαγνητικές συσκευές, αξίας 800 χιλιάδων Ευρώ, προκειμένου να εντοπίσουν σε πιο ακριβώς σημείο είναι το πολυζήτητο ταφικό μνημείο.

Η έρευνα άρχισε με τις συσκευές αυτές άρχισε σήμερα και θα συνεχισθεί και αύριο.
Μάλιστα, επιτροπή επιστημόνων διεθνούς φήμης εργάζονται για την πρωτοβουλία του Ντομαγκόι Νίκολιτς, ο οποίος καθορίζει ότι εκεί βρίσκεται ο τάφος ενός μεγάλου στρατιωτικού ηγέτη ή του κατακτητή Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται υπό την καθοδήγηση των εμπειρογνωμόνων: του Δρ Ντράγκι Μιτρέφσκι, του διευθυντή του δημοτικού μουσείου της πόλης Σβέτι Νικόλε, Αλεξαντάρ Άρσοβ και των αρχαιολόγων Βλαντιμίρ Ατανάσοφ και του Αλεξαντάρ Νάτσεφ.

Οι εμπειρογνώμονες που συμμετέχουν στην έρευνα, την Παρασκευή, θα δώσουν διάλεξη στο Τμήμα Φυσικών Επιστημών και Μαθηματικών στην πόλη των Σκοπίων για τις αρχικές διαπιστώσεις από την έρευνα που διενεργούν...

-



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!