Μαλαισία: Η πιλότος σύντροφος του συγκυβερνήτη ελπίζει σε ένα θαύμα

 

Δεν πιστεύει όσα ακούγονται για το χαμένο από προσώπου γης αεροσκάφος της Malaysia Airlines, συγκυβερνήτης του οποίου ήταν ο αρραβωνιαστικός της
Ο Fariq Abdul Hamid και η Nadira Ramli γνωρίστηκαν όταν σπούδαζαν στην ίδια σχολή, για να γίνουν πιλότοι και έκτοτε είναι μαζί. Από τότε πέρασαν εννέα χρόνια και οι δυο τους σχεδίαζαν να παντρευτούν σύντομα.

Η αρραβωνιαστικιά του συγκυβερνήτη του μοιραίου Boeing, Nadira Ramli, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες, με την οικογένειά της, σε ξενοδοχείο, περιμένοντας νέα από τον σύντροφό της.
Η 26χρονη είναι πιλότος στην αεροπορική εταιρεία AirAsia της Μαλαισίας και κόρη πρώην πιλότου της Malaysia Airlines, της εταιρείας όπου εργαζόταν και ο Fariq Abdul Hamid. 
Συγγενικό της πρόσωπο, δήλωσε στην Daily Express, ότι η 26χρονη έχει έναν μήνα άδεια από τη δουλειά της κι ότι προσπαθεί να παραμένει ψύχραιμη, για χάρη του αγαπημένου της και των συγγενών του.
"Δεν φεύγει από το πλευρό της μητέρας του, που δεν έχει κοιμηθεί σχεδόν καθόλου τις τελευταίες ημέρες", είπε.
Μάλιστα, όπως είπε το ίδιο πρόσωπο, δεν παρακολουθεί καθόλου τηλεόραση και συμβουλεύει και τους συγγενείς του συντρόφου της, να κάνουν το ίδιο, μην πιστεύοντας όσα βλέπουν το φως καθημερινά, για το εξαφανισμένο αεροσκάφος.

  (Πηγή: Daily Mail),http://news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!