Ανατροπή με το χαμένο Boeing: Γιατί οι υποψίες στρέφονται πάλι στον πιλότο -Η Μαλαισία δεν δημοσιοποιεί τα νέα στοιχεία


 Ανατροπή με το χαμένο Boeing: Γιατί οι υποψίες στρέφονται πάλι στον πιλότο -Η Μα

Συνεχίζεται το θρίλερ με το εξαφανισμένο Boeing 777 της Malaysia Airlines με τις έρευνες να επικεντρώνονται για ακόμη μια φορά στους πιλότους της πτήσης, καθώς η εξέταση του εξομοιωτή πτήσης έδειξε πως έχουν διαγραφεί συγκεκριμένα δεδομένα.
Από τον εξομοιωτή πτήσης που βρέθηκε στο σπίτι του πιλότου Ζαχάρι Αχμάντ Σαν έχουν διαγραφεί, στις 3 Φεβρουαρίου, δεδομένα που περιέχουν εξομοιώσεις πτήσεων.
Οι Αρχές της Μαλαισίας αναφέρουν ότι ο πιλότος θεωρείται αθώος μέχρις ότου αποδειχθεί το αντίθετο, ωστόσο, πραγματοποιούν έρευνες ώστε να ανασύρουν τα συγκεκριμένα δεδομένα που ίσως δώσουν περαιτέρω πληροφορίες για την αθωότητα ή όχι του Σαν.

Επιπλέον, ένα νέο στοιχείο που δημιουργεί υποψίες στις Αρχές είναι το γεγονός πως στον εξομοιωτή πτήσης βρέθηκε προγραμματισμένος και ένας τεράστιος αεροδιάδρομος σε ένα απομακρυσμένο νησί στη μέση του Ινδικού Ωκεανού.
Το μέγεθος του αεροδιαδρόμου είναι τέτοιο που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως χώρος προσγείωσης για ένα αεροπλάνο σαν το Boeing 777.
Στρέφουν το ενδιαφέρον τους και σε ένα νησί στις Μαλδίβες που ενοικιάζεται στις ΗΠΑ
Από την άλλη πλευρά στο επίκεντρο των ερευνών στρέφεται στο νησάκι Ντιέγκο Γκαρσία το οποίο ανήκει στην Βρετανία και είναι «ενοικιασμένο» στις ΗΠΑ, οι οποίες έχουν στήσει μια τεράστια ναυτική βάση στην περιοχή.
Μαρτυρίες αναφέρουν ότι άνθρωποι που βρίσκονται στο νησί είδαν ένα τεράστιο αεροπλάνο στις Μαλδίβες, ενώ, άλλοι ανέφεραν ότι είδαν ένα αεροσκάφος την ημέρα της εξαφάνισης της πτήσης MH370.
«Είδαμε ένα μεγάλο λευκό αεροπλάνο με κόκκινες ρίγες» αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ενώ η περιγραφή αυτή ταιριάζει στο Boeing της Malaysia Airlines.
Γιατί δεν δίνει πληροφορίες η κυβέρνηση της Μαλαισίας
Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση της Μαλαισίας, δια μέσου του υπουργού Μεταφορών, Χισαμουντίν Χουσεϊν, επιβεβαίωσε ότι διαθέτει νέα στοιχεία από ραντάρ που φέρεται να δείχνουν το αεροπλάνο να περνάει πάνω από άλλη χώρα, ωστόσο, δεν αποκλύπτει περισσότερες πληροφορίες.
Ο υπουργός Μεταφορών ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει λάβει κάποια νέα στοιχεία αλλά δεν είναι «ελεύθερη» να δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία από ξένες χώρες, καθώς, τίθεται ζήτημα ασφάλειας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!