Φουντώνουν τα σενάρια πως Αμερικανοί κατέρριψαν το μοιραίο Boeing πριν φτάσει σε μυστική βάση στον Ινδικό


 Φουντώνουν τα σενάρια πως Αμερικανοί κατέρριψαν το μοιραίο Boeing πριν φτάσει σε μυστική βάση στον Ινδικό


- Οι αστυνομικές αρχές στη Μαλαισία αναφέρουν πως στον εξομοιωτή του πιλότου βρέθηκε η αμερικανική βάση
- Τις επόμενες ώρες θα συνεχιστούν οι έρευνες στο συγκεκριμένο σημείο του Ινδικού Ωκεανού
- Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν βοηθούν στον εντοπισμό του μοιραίου Boeing
- O Aκριβός Τσολάκης στον ΣΚΑΙ: Εάν είναι αυτά τα συντρίμμια τότε έχουν βρεθεί εκεί τεχνική βοήθειαΑκόμη άφαντο παραμένει το Boeing 777 της Malaysia Airlines και αυτή η φορά το ενδιαφέρον των ερευνών στράφηκε στον νότιο Ινδικό Ωκεανό, 2.500 χιλιόμετρα από το Περθ της Αυστραλίας. Εκεί μέλος του πληρώματος του αμερικανικού αεροσκάφους P-8 Poseidon ισχυρίστηκε πως εντόπισε συντρίμμια.

Ωστόσο οι πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες και το σκοτάδι δεν επέτρεψαν μέχρι στιγμής να επιβειωθεί αν όντως πρόκειται για συντρίμμια του αεροπλάνου που αγνοείται από τις 8 Μαρτίου.
Για τα σενάρια μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ ο κ. Ακριβός Τσολάκης ο πιο έμπειρος άνθρωπος στη χώρα στις έρευνες για τα αεροπορικά δυστυχήματα και ο άνθρωπος που ενημερώνει την πολιτική ηγεσία του τόπου για τέτοια δυστυχήματα ανά τον κόσμο. 
Όπως διευκρίνισε ο κ. Τσολάκης κανείς δε μπορεί να αποκλείσει το γεγονός να πρόκειται όντως για συντρίμμια του αεροπλάνου που αγνοείται αλλά ο ίδιος διατηρεί σοβαρές αμφιβολίες. Όπως τόνισε μάλιστα, αν επιβεβαιωθεί πως αυτά είναι τελικά συντρίμμια του Boeing των Malaysian Airlines τότε υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι αυτά μεταφέρθηκαν εκεί με “βοήθεια” τεχνική.
Ο κ. Τσολάκης μίλησε ευθέως για το πιθανό σενάριο κατάρριψης του αεροπλάνου ώστε αυτό να μην προσεγγίσει κάποιο στρατηγικό σημείο όπως δηλαδή μία από τις ναυτικές βάσεις που υπάρχουν στην περιοχή, απόρρητη, που ελέγχει έναν ολόκληρο ωκεανό.
Συνεπώς σύμφωνα με τον ίδιο, όπως εξελίσσονται μέρα με τη μέρα οι έρευνες το πλέον πιθανό σενάριο είναι η κατάρριψη του αεροπλάνου από αμερικανική στρατιωτική βάση στον Ινδικό ωκεανό και τώρα γίνεται προσπάθεια ώστε να μην αποκαλυφθεί κάτι τέτοιο.                                http://gr.news.yahoo.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!