H Kίνα υπονοεί κατάρριψη του μοιραίου Boeing 777


Το Πεκίνο απορρίπτει τους ισχυρισμούς της μαλαισιανής κυβέρνησης για το σημείο συντριβής του μοιραίου Boeing 777 των Malaysian Airlines και υπονοούν ότι καταρρίφθηκε από τους Αμερικανούς!

Η δε, Ουάσινγκτον, δια της εκπροσώπου τύπου του Στέιτ Ντιπάρντμεντ, απέφυγε να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων τη Δευτέρα.

Η σιωπή των ΗΠΑ, μάλιστα, προκαλεί ακόμα περισσότερα ερωτήματα καθώς ένα από τα σενάρια που τις προηγούμενες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας ήθελαν το Boeing να κατευθύνεται προς το νησί-βάση του αμερικανικού στρατού,Ντιέγκο Γκαρσία.

Σύμφωνα με τους ειδικούς που είχαν αναπτύξει το συγκεκριμένο σενάριο, όταν το αεροσκάφος άλλαξε πορεία προς τα δυτικά, τα καύσιμά του αρκούσαν για να φθάσει μέχρι την προκεχωρημένη βάση των αμερικανικών στρατηγικών δυνάμεων στο Ντιέγκο Γκαρσία, συην το γεγονός ότι ο πιλότος του αεροσκάφους είχε "τεστάρει" εικονικά την διαδρομή στον εξομοιωτή του σπιτιού του.

Σε περίπτωση που είχε φτάσει στην kill zone του Ντιέγκο Γκαρσία είναι βέβαιο ότι θα κατέρριπταν ένα αεροσκάφος που δεν θα απαντούσε στα σήματά τους.

Άλλωστε το σημείο που βρέθηκαν τα συντρίμμια ταιριάζει απόλυτα με την χρονική διάρκεια που μεσολάβησε έτσι ώστε να φτάσουν με την βοήθεια των ρευμάτων στο νότιο Ινδικό Ωκεανό.

Πηγή: http://www.logiosermis.net/2014/03/h-k-boeing-777.html#ixzz2x0a34RGv

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!