Ο Kim Jong Un θα εκτελέσει 33 χριστιανούς ως «ύποπτους» για κίνημα ανατροπής του


Ο κομμουνιστής ηγέτης της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un διέταξε την εκτέλεση 33 Χριστιανών που πιστεύεται ότι εργάζονται για το Νοτιοκορεάτη βαπτιστή ιεραπόστολο Kim Jung-wook, σύμφωνα με δημοσίευμα των Washington Times.
 
Ο Νοτιοκορεάτης ιεραπόστολος - ο οποίος συνελήφθη το περασμένο έτος - και οι συνεργοί του φέρεται να έχουν ιδρύσει γύρω στις 500 κρυφές - υπόγειες - εκκλησίες!
 
Ο Τύπος της Νότιας Κορέας ανέφερε ότι ο Kim Jung-wook κατηγορείται ότι οι 33 χριστιανοί συνεργάτες του προσπαθούν να ανατρέψουν την κυβέρνηση - η ίδια κατηγορία που οδήγησε στην εκτέλεση του θείου του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Jang Song-thaek, και όλων των συγγενών του Jang.
 
Οι συνεργάτες του ιεραποστόλου θα εκτελεστούν σε ένα κελί της Υπηρεσίας Ασφαλείας, όπως ανέφερε, επίσης, η The Daily Mail.
 
Οι εκτελέσεις αυτές έρχονται μόλις μια ημέρα μετά τις αναφορές που λένε ότι το νούμερο δύο της Βόρειας Κορέας, ο Choe Ryong Hae, έχει καιρό να εμφανισθεί σε πρόσφατες δημόσιες εκδηλώσεις που κανονικά θα είχε  παρακολουθήσει - τροφοδοτώντας τις φήμες ότι ίσως είναι ο τελευταίος που πρέπει να «καθαριστεί» από τον Kim Jong Un...
 
Ο Νοτιοκορεάτης ιεραπόστολος Kim Jung-wook:
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!