«Nτροπή για τη δημοκρατία στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να προλογίζει το βιβλίο του τρομοκράτη»


 
Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, κ. Άννα Ασημακοπούλου, σχετικά με το γεγονός ότι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και εκ των ιδρυτών της συνιστώσας «ΡΟΖΑ» κ. Νίκος Γιαννόπουλος προλογίζει το βιβλίο του τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Είναι ντροπή για την δημοκρατία το γεγονός ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προλογίζει το βιβλίο του τρομοκράτη, κατά συρροή δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα “ξεπλένοντας” τον ίδιο και τις πράξεις του.
 
Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται ως υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Ε. και κατέχει τον θεσμικό ρόλο του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
 
Σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία, συνεργασία του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης με συμπαθούντες την τρομοκρατία, δεν νοείται. Γιατί -εκτός των άλλων- διασύρεται η χώρα μας διεθνώς.
 
Άμεσα περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει και να απομακρύνει τον κ. Γιαννόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματός του που αποδεδειγμένα έχουν τοποθετηθεί υπέρ των δολοφόνων της 17 Ν.
 
Ας σεβαστούν τουλάχιστον εμπράκτως, το αίμα των θυμάτων…».
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!