Κόσμος Sky News: Δορυφόρος εντόπισε "ηλεκτρονικό ίχνος" του Boeing


Sky News: Δορυφόρος  εντόπισε "ηλεκτρονικό ίχνος" του Boeing

Νέα τροπή στο θρίλερ με την εξαφάνιση του Boeing 777 της Malaysia Airlines φέρνει ένα ηλεκτρονικό στίγμα από δορυφόρο. Σύμφωνα με το sky news ο δορυφόρος εντόπισε «ηλεκτρονικό ίχνος» του αεροσκάφους .
Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο «σήμα» εντοπίστηκε αφότου είχε χαθεί η επαφή με το αεροσκάφος.

«Δεν λέμε ότι αυτό είναι το MH 370 . Πρόκειται για ένα αγνώστων στοιχείων στίγμα στην οθόνη», δήλωσε ο διοικητής της αεροπορίας Rodzali Daud . Το άγνωστο ίχνος εντοπίστηκε στις 2.15 κατά την ημέρα της εξαφάνισης του αεροσκάφους και σε ύψος περίπου 8.900 μέτρων.

Το ηλεκτρονικό αυτό σήμα παρέχει πληροφορίες προς τους τεχνικούς της εταιρείας καταγράφοντας τα δεδομένα σε μια βάση δεδομένων.


Οι διεθνείς εταιρείες χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα περισυλλογής δεδομένων σε κάθε πτήση βοηθώντας με τον τρόπο αυτό τους μηχανικούς να αναγνωρίσουν τυχόν προβλήματα. Οι αναλύσεις αυτές μεταφέρονται μέσω δορυφόρων κατά την διάρκεια της πτήσης.

Η αεροπορική εταιρεία έχει επιβεβαιώσει πολλές φορές ότι η συγκεκριμένη πτήση είχε το αυτό το σύστημα μετάδοσης (ACARS).

Παρά τους εξονυχιστικούς έλεγχους δεν υπάρχει κάποιο ίχνος από το σύστημα, το οποίο θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο για τον εντοπισμό του χαμένου αεροπλάνου.                                          http://www.madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!