Spiegel: "Ποιός θα σταματήσει το γίγαντα Πούτιν; Οι νάνοι Ομπάμα, Μέρκελ, Ολάντ;"

Το γερμανικό περιοδικό Spiegel παρουσιάζει τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ως το επιβλητικό γίγαντα στο εξώφυλλο του και αναρωτιέται, ποιος θα τον σταματήσει; Η αλήθεια είναι πώς ο Ρώσος πρόεδρος παίζει απίστευτα καλό «σκάκι» και οι Δυτικοί βλέπουν πώς δεν μπορούν να κερδίσουν την παρτίδα.
 
Την ίδια στιγμή, στο εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού ο Μπαράκ Ομπάμα, η Άνγκελα Μέρκελ και ο Φρανσουά Ολάντ, παρουσιάζονται μικροσκοπικοί και νάνοι μπροστά του, μοιάζοντας ανίσχυροι να σταματήσουν τα σχέδια του Πούτιν.
Η εξωφυλλική φωτογραφία συνοδεύεται με τον επιβλητικό τίτλο: «Ο εμπρηστής: Ποιος θα σταματήσει τον Πούτιν;». «Η ρωσική επέμβαση στην Κριμαία οδήγησε στην μεγαλύτερη κρίση της ηπείρου του αιώνα. Σχεδόν 25 χρόνια μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου, έφερε αντιμέτωπους τη δύση και την ανατολή. Η κυβέρνηση του Κιέβου είναι αβοήθητη και οι ηγέτες της Δύσης διαφωνούν για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουν τον αυτοκράτορα της Μόσχας. Ποιος θέλει και ποιος μπορεί να σταματήσει τον Πούτιν;» αναφέρει το περιοδικό.
Οι Δυτικοί πήγαν για μαλλί και όπως φαίνεται στο τέλος θα βγούν κουρεμένοι.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!