Wall Street Journal: Εξετάζεται το σενάριο το Βoeing να έχει απαχθεί -Γιατί πιστεύουν κάτι τέτοιο οι Αρχές


 Wall Street Journal: Εξετάζεται το σενάριο το Βoeing να έχει απαχθεί -Γιατί πιστεύουν κάτι τέτοιο οι Αρχές

Καθώς διανύουμε την έκτη ημέρα κατά την οποία ολόκληρος ο πλανήτης ψάχνει το χαμένο Βoeing της Malaysia Airlines, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί ούτε ένα ίχνος του αεροπλάνου, άλλο ένα σενάριο πέφτει στο τραπέζι: το αεροσκάφος απήχθη και μεταφέρθηκε σε άγνωστη μέχρι στιγμής τοποθεσία.

Αμερικανοί ερευνητές των ΗΠΑ πιστεύουν ότι το αεροπλάνο πετούσε για τέσσερις, ίσως και για πέντε ακόμη ώρες αφότου χάθηκε το στίγμα του, βάσει και των δεδομένων που λαμβάνει αυτόματα η Rolls Royce, κατασκευάστρια εταιρεία των κινητήρων του Βoeing 777.
Το νέο αυτό δεδομένο, σύμφωνα με τη Wall Street Journal, στρέφει τους Αμερικανούς της αντιτρομοκρατικής να εξετάζουν το απίστευτο ενδεχόμενο ο πιλότος ή κάποιος άλλος να έκλεισε τους πομποδέκτες του αεροπλάνου για να αποφευχθεί ο εντοπισμός του και να το οδήγησαν σε άλλη τοποθεσία.
Η Daily Mail σημειώνει ότι αν το Βoeing 777 πετούσε για πέντε ακόμη ώρες, σημαίνει ότι θα μπορούσε να διανύσει 2.200 μίλια, δηλαδή θα μπορούσε να είχε φθάσει στο Πακιστάν ή στην Αραβική θάλασσα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!