Η Γεωμηχανική μπορεί να σκοτώσει δισεκατομμύρια ανθρώπους

Smiley face Smiley face Smiley face Smiley face

Η Γεω-μηχανική είναι ένας γενικός όρος για σκόπιμη παρέμβαση του κλίματος, που περιλαμβάνει τον ψεκασμό του ουρανού με αεροζόλ για να αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία μακριά από τη Γη, ώστε να ψύξουν τον πλανήτη και να σώσουμε το περιβάλλον και την ανθρωπότητα από τις συνέπειες της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη. Υπάρχουν ενδείξεις ότι το εν λόγω πρόγραμμα έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή εδώ και πολλά χρόνια με τη χρήση χημικών απο άγνωστα αερολύματα, που είναι γνωστά ως chemtrails. 

Ένα πείραμα Γεωμηχανικής/chemtrails χρησιμοποιεί ένα μπαλόνι για να ψεκάσει τα σωματίδια του θείου στον ουρανό για να αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία πίσω στο διάστημα, και έχει προγραμματιστεί για το Νέο Μεξικό μέσα σε ένα χρόνο από τον επιστήμονα David Keith. Ο Keith διαχειρίζεται μια έρευνα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για τον Bill Gates. Ο Γκέιτς έχει συγκεντρώσει επίσης μια ομάδα από εκπροσώπους των ομάδων συμφερόντων του επιστήμονα που έχουν ζητήσει οι κυβερνήσεις για κλιματικά πειράματα με χρήματα των φορολογουμένων.

Η Γεω-μηχανική είναι μια έσχατη προσπάθεια για να σώσει τους ανθρώπους και τον πλανήτη από την υπερθέρμανση. Αλλά η αλήθεια είναι ότι η γεωμηχανική μπορεί να αλλάξει τους κύκλους βροχής που θα οδηγήσουν σε ξηρασίες, πείνα, και δισεκατομμύρια θανάτους! 

Ως εκ τούτου, ο Bill Gates φαίνεται να χρησιμοποιεί την ανησυχία του για την υπερθέρμανση του πλανήτη για να καλύψει τις πραγματικές του προθέσεις ελέγχου των καιρικών συνθηκών και τη μείωση του πληθυσμού. 


[πηγή atheatignosi προέλευση antineotaksiths]

http://mplogker.blogspot.gr/2014/03/h-gewmhxanikh-mporei-na-skotwsei-disekatommyria-anthrwpoys.html
: http://anti-neotaxites.blogspot.gr/2014/04/blog-post_9594.html#ixzz2zWIEXr1d

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!