Η Καλαμάτα διαθέτει τα καλύτερα beach bars στην Ελλάδα! Δες φωτογραφίες και θα καταλάβεις…


Η Καλαμάτα διαθέτει τα καλύτερα  beach bars στην Ελλάδα! Δες φωτογραφίες και θα καταλάβεις…

Ιδού τα καλύτερα beach bars στη Καλαμάτα. Cocktails δίπλα στο κύμα, ατελείωτος χορός και μια θάλασσα να την πιείς στο ποτήρι! 
A Cappella: Δροσερός, open air χώρος με ομπρέλες, καναπέδες και ενα τεράστιο bar, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από εξωτικούς προορισμούς -σίγουρα θα γίνει το στέκι… λουόμενων και μη! Δροσιστείτε με πολύχρωμα cocktails


Paradiso cafe bar: Μπορεί στην παραλία της Καλαματας να υπάρχουν αρκετά beach bars, το συγκεκριμένο όμως υπό νέα Διεύθυνση έχει γίνει πλέον κλασικό. Ατελείωτη ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες του, που τελικά καταλήγει σε δροσερές βουτιές, χαλαρή ατμόσφαιρα κάτω από τις ομπρέλες, καλή μουσική, καφέδες, άφθονα ποτά και απολαυστικά snack!
seaside cafe bar: Στην παραλία της Καλαμάτας να υπάρχουν αρκετά beach bars, το συγκεκριμένο όμως έχει καθιερωθεί, Dj να παίζει μουσική, πολύ και ποιοτικό φαγητό πάνω από το δρόμο για πιο ήρεμα και αρκετά Cocktails και μπίρες στη ξαπλώστρες για να επιδοθείτε σε ανέμελες χορευτικές φιγούρες.
del Mare; Στο κατάστημα θα βρείτε πλούσιο φαγητό καθημερινά για όλες της επιθυμίες, καφέ, ούζο-μπύρα με μεζέ και στο εσωτερικό του καταστήματος έναν δροσερό χώρο όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεόραση από της γιγαντοοθόνες toy και ποδόσφαιρο από τον προτζεκτορα, επίσης στο χώρο της παραλίας στο κοντινότερο μέρος της Καλαμάτας θα απολαύσετε το μπάνιο σας στης ξαπλώστρες και την θέα της υπέροχης θάλασσας από τα τραπεζοκαθίσματα στον ιδικά διαμορφωμένο χώρο για τη δική σας εξυπηρέτηση.
AquaClub Kalamata: Εξαιρετικό Pool bar-restaurant που «κλέβει» κάτι από τη ζωντάνια της παραλίας της Καλαμάτας. Γύρω από μια εντυπωσιακή πισίνα με game room όπου  εκτυλίσσονται… άκρως καλοκαιρινά σκηνικά!
Ipanema SeaBar: Η Καλαμάτα τού οφείλει τη φήμη της σε μεγάλο βαθμό… Χαλαρώστε στις ξαπλώστρες κάτω από τις ομπρέλες ή στους αναπαυτικούς καναπέδες, τα τραπέζια πάνω από την άμμο και απολαύστε ευφάνταστα cocktails ή φρουτοχυμούς και πλούσιο φαγητό από την κουζίνα του Μαγαζιού.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!