Η Κεφαλογιάννη μετά τους Τούρκους τρέλανε και τους Κινέζους -Φόρεσε σε σύσκεψη το περίφημο δαντελένιο αποκαλυπτικό μπουστάκι [εικόνες]

 
Η Κεφαλογιάννη μετά τους Τούρκους τρέλανε και τους Κινέζους -Φόρεσε σε σύσκεψη το περίφημο δαντελένιο αποκαλυπτικό μπουστάκι [εικόνες]Το ίδιο αποκαλυπτικό, μαύρο, σατέν, εφαρμοστό μπουστάκι για το οποίο είχε χυθεί πολύ μελάνι τον Νοέμβριο του 2013 όταν το έχει φορέσει σε επίσκεψή της στην Κωνσταντινούπολη, επέλεξε να βάλει και χθες η Ολγα Κεφαλογιάννη στη σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου με την κινεζική αντιπροσωπεία.
Η υπουργός Τουρισμού φόρεσε το περίφημο μαύρο μπουστάκι μέσα από ένα λευκό μεσάτο σακάκι που έδινε μια πιο καλοκαιρινή νότα στο ντύσιμό της.

Στις παρακάτω φωτογραφίες διακρίνεται η κυρία Κεφαλογιάννη ενώ κάθεται στο τραπέζι της σύσκεψης ανάμεσα στον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο και τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη. 
Βέβαια, η εμφάνιση της κυρίας Κεφαλογιάννη χθες δεν προκάλεσε τις ίδιες αντίδρασες που είχε προκαλέσει την πρώτη φορά που είχε βάλει το μαύρο μπουστάκι, κάνοντας τους Τούρκους με τους οποίους είχε συναντηθεί να χάνουν τα λόγια τους μπροστά στα κάλλη της.
Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Κεφαλογιάννη φορώντας το ίδιο μπούστο είχε τύχει να συναντήσει, κατά τη διάρκεια της ίδιας επίσκεψης στην  Κωνσταντινούπολη τον Οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο, εκτός προγράμματος, τον οποίο και είχε χαιρετίσει όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο σκύβοντας μπροστά, με αποτέλεσμα να... απειληθούν αποκαλύψεις.

Φωτογραφίες από την επίσκεψη της κυρίας Κεφαλογιάννη στην Τουρκία το Νοέμβριο του 2013:





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!