Η Μαριάννα Λάτση, οι εφοπλιστές Παππάς και Χανδρή και ο Δημήτρης Μάρης βγάζουν την ελληνική έκδοση της Huffington Post



Η Μαριάννα Λάτση, οι εφοπλιστές Παππάς και Χανδρή και ο Δημήτρης Μάρης βγάζουν την ελληνική έκδοση της Huffington PostΤο ελληνικό portal της Huffington Post θα είναι στον αέρα στις 20 Νοεμβρίου και, όπως έγινε γνωστό, στο εγχείρημα συμμετέχουν η Μαριάννα Λάτση, οι εφοπλιστές Ευγενία Χανδρή και Πέτρος Παππάς, αλλά και ο Δημήτρης Μάρης της 24Media. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Λάτση μπαίνει και επισήμως στα media και επενδύει σε κάποιο μέσο ενημέρωσης.

Σε κοινή τους δήλωση οι συντελεστές αυτής της επιχειρηματικής προσπάθειας ανέφεραν: «Πιστεύουμε πως η ψηφιακή οικονομία ήδη αποτελεί -και θα αποτελέσει στο άμεσο μέλλον ακόμα περισσότερο- έναν από τους βασικούς πυλώνες οικονομικής ανάπτυξης και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στην Ελλάδα. Επιθυμούμε να στηρίξουμε ενεργά επενδύσεις προς αυτή την κατεύθυνση και αναμφισβήτητα η ελληνική Huffington Post συνιστά εξαιρετικό παράδειγμα καινοτόμου επιχειρηματικού εγχειρήματος και έμπρακτη απόδειξη της εξωστρέφειας που πρέπει να έχει η χώρα μας στη νέα εποχή».
Η Huffington Post Greece θα είναι η τρίτη διεθνής έκδοση που ανακοινώνεται τον τελευταίο μήνα, με τη HuffPost Ινδίας να λανσάρεται τον Νοέμβριο του 2014 και τη HuffPost Αραβίας τον Ιανουάριο του 2015, φθάνοντας έτσι συνολικά τις 14 χώρες όπου έχει παρουσία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!