Νυχτερινό θρίλερ στις Βρυξέλλες




Για την ερχόμενη Δευτέρα στην τακτική συνεδρίαση του eurogroup παραπέμπεται η όποια συμφωνία Ελλάδας και δανειστών, μετά τη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του οργάνου, όπου ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την πρόταση της Αθήνας.

Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, η ελληνική πλευρά δέχθηκε ισχυρές πιέσεις να ζητήσει παράταση του τρέχοντος προγράμματος, (αλλά και ποσοτικοποιημένα στοιχεία τα οποία θα πρέπει να ελέγχονται) κάτι που αποτυπώθηκε και στη δυστοκία σύνταξης μιας κοινής ανακοίνωσης η οποία θα παρέπεμπε στη συνεδρίαση της Δευτέρας.
Τελικά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, όπως και το ότι οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω επεξεργασία από τεχνικά κλιμάκια μέχρι την προσεχή Δευτέρα. Με βάση και τα παραπάνω ο επικεφαλής του Εurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ περί τη 1:30 τα ξημερώματα δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι πλέον θα χρειαστεί μία πολιτική συμφωνία για να συνεχιστούν οι συνομιλίες των δύο πλευρών.                                                    http://www.naftemporiki.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!