Μέρκελ: Δεν θα υπάρξει εξέλιξη για Ελλάδα σήμερα

 Μέρκελ: Δεν θα υπάρξει εξέλιξη για Ελλάδα σήμερα - RTRS
Δεν θέλουμε τον συμβιβασμό μόνο και μόνο για τον συμβιβασμό, φέρεται να δήλωσε η καγκελάριος. Δεν συζητάμε νέα πρόταση πριν την ολοκλήρωση του δημοψηφίσματος. Ανοιχτή η πόρτα της διαπραγμάτευσης αλλά το πρόγραμμα τελειώνει στις 24:00, τόνισε νωρίτερα. 


Χαμήλωσε τον πήχη των προσδοκιών για "συμφωνία της τελευταίας στιγμής" η γερμανίδα καγκελάριος, καθώς φέρεται να δήλωσε ότι "δεν θα υπάρξει νέα εξέλιξη για την Ελλάδα σήμερα", σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters. 
Παράλληλα, τόνισε μιλώντας σε βουλευτές του κόμματός της ότι η Γερμανία δεν μπορεί να συζητήσει επί μιας νέας πρότασης για συμφωνία πριν το ελληνικό δημοψήφισμα. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η καγκελάριος δήλωσε ότι πλέον μπορούν να περιοριστούν οι συνθήκες της ελληνικής κρίσης. Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε τις επιπτώσεις για την ευρωζώνη, συμπλήρωσε.
Είναι σημαντικοί οι συμβιβασμοί μεταξύ των εταίρων αλλά δεν θέλουμε τον συμβιβασμό μόνο και μόνο για τον συμβιβασμό, φέρεται να δήλωσε.

Μέρκελ: Το πρόγραμμα λήγει στις 24:00 

Νωρίτερα, η κ. Μέρκελ υπογράμμισε ότι η πόρτα παραμένει ανοιχτή για συνέχιση των διαπραγματεύσεων με την Αθήνα. 
Ωστόσο, σημείωσε ότι το τρέχον πρόγραμμα λήγει τα μεσάνυχτα και ότι δεν γνωρίζει κάτι που να ανατρέπει την προθεσμία. Σημείωσε πάντως ότι η πόρτα θα παραμείνει ανοιχτή και μετά τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος.
Η τελευταία πρόταση από την Κομισιόν προς την Ελλάδα που γνωρίζω είναι αυτή που είχε κατατεθεί την προηγούμενη Παρασκευή, υπογράμμισε η καγκελάριος.                                                                http://www.euro2day.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!