Το πυρηνικό ατύχημα στη Φουκουσίμα μετάλλαξε και τις μαργαρίτες!

 Το πυρηνικό ατύχημα στη Φουκουσίμα μετάλλαξε και τις μαργαρίτες!

Οι μεταλλαγμένες μαργαρίτες που φωτογράφισε ο χρήστης του twitter έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Οι μαργαρίτες άνθισαν κοντά στο σημείο που έγινε το πυρηνικό ατύχημα στην Φουκουσίμα τέσσερα χρόνια πριν και αποτελούν παράδειγμα των επιπτώσεων που είχε στο περιβάλλον της περιοχής.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο Twitter από τον χρήστη @San_kaido από την πόλη Nasushiobara που βρίσκεται περίπου 110 χιλιόμετρα μακριά από τη Φουκουσίμα.
Το πυρηνικό ατύχημα στη Φουκουσίμα μετάλλαξε και τις μαργαρίτες!

Δυστυχώς τα λουλούδια φέρεται να είναι το τελευταίο στη μακρά λίστα των θυμάτων που έχουν υποστεί παραμόρφωση από πυρηνικές καταστροφές.
Το πυρηνικό ατύχημα προκλήθηκε μετά το σφοδρό χτύπημα του Εγκέλαδου που ταρακούνησε ολόκληρο το βορειοανατολικό κομμάτι της Ιαπωνίας και εξαπέλυσε τεράστιου μεγέθους τσουνάμι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ιούλιο του 2013 επιβεβαιώθηκε ότι 300 περίπου τόνο ραδιενεργού νερού συνεχίζουν να διαρρέουν κάθε μέρα από το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα. Πιθανότατα, λοιπόν, στο μέλλον, θα γίνουμε μάρτυρες και άλλων τέτοιων μεταλλάξεων.                                 http://www.madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!