Ιδού το οχυρό μάχης της αριστεράς!


 
 

Χτες ο Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη επίσημη μνημονιακή ομιλία του διαβεβαίωσε τον ελληνικό λαό ότι η αριστερά πάραυτα θα παραμείνει ένα οχυρό μάχης που θα προασπίζεται τα συμφέροντα του λαού ενάντια σε εκείνα της ολιγαρχίας και των διαπλεκόμενων συμφερόντων


Κι όσο η κυβέρνηση ροκάνιζε το χρόνο κι άδειαζε τα ταμεία με ανούσιες διαπραγματεύσεις κακού θεατρινισμού, όσο η κόρη Βαλαβάνη ζητούσε πατριωτικά να πληρώσει ο κόσμος τα φουσκωμένα και παράνομα χρέη του κάνοντας από την άλλη γερές εκπτώσεις στους έχοντες και μπαταχτσήδες, όσο η μανούλα Βαλαβάνη τραβούσε τα δικά της μην τυχόν και κουρευτούν, το οχυρό της αριστεράς προασπιζόταν τα συμφέροντα της ελίτ.
Τα συμφέροντα όλων εκείνων που αφαίμαξαν το δημόσιο χρήμα και τους κόπους του λαού, τον φέσωσαν και με θαλασσοδάνεια και μας έφεραν στη χρεοκοπία.
Φοροαπαλλαγές για τους εφοπλιστάδες, αφού όλοι ξέρουμε ότι γι’ αυτούς το νόμιμο είναι και ηθικό, έτσι αυτός ο πλουτισμός δεν θεωρείται ούτε μαύρος, ούτε δόλιος, ούτε παράνομος, ούτε εκμετάλλευση άρα και δεν διώκεται.
Το ΦΕΚ της ντροπής στην ουσία υπογράφηκε απ’ όλη την κυβέρνηση και την ευθύνη δεν έχει μόνο η οικονομική ομάδα ΣΎΡΙΖΑ της οποίας τον Μάιο ηγείτο ο είπα ξείπα κι ότι θέλω λέω και κάνω Γιάννης Βαρουφάκης.
Δείτε το βίντεο τι όμορφα που κολλάει το ΦΕΚ με τις χθεσινές δηλώσεις περί προστασίας, του μαχητικού οχυρού της αριστεράς. Και μην τολμήσει κανείς να κάνει τώρα τον πιο αριστερό Κινέζο!


                                                                     http://nea.allnewz.gr/?p=16689

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!