CNN: Βρέθηκαν συντρίμμια τα οποία φέρεται να ανήκουν στο Boeing των μαλαισιανών αερογραμμών Εντοπίστηκαν κοντά στο νησί «Reunion» στον Ινδικό Ωκεανό





TWITTER/@CNN
«Οι τοπικές αρχές εξετάζουν τα συντρίμμια, τα οποία ταιριάζουν με της πτήσης MH370. Δεν είμαστε σίγουροι, αλλά υπάρχουν αρκετές πιθανότητες» αναφέρουν Γάλλοι αξιωματούχοι.

Συντρίμμια τα οποία φέρεται να ανήκουν στο Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών, το οποίο εξαφανίστηκε τον Μάρτιο του 2014, βρέθηκαν σήμερα στον Ινδικό Ωκεανό, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CNN.

Tα συντρίμμια εντοπίστηκαν κοντά στο νησί «Reunion» στον Ινδικό Ωκεανό,  380 ναυτικά μίλια ανατολικά της Μαδαγασκάρης.
«Είναι πολύ νωρίς να πούμε εάν πρόκειται για την πτήση MH370» τονίζει μέλος γαλλικής ομάδας, η οποία έχει σπεύσει στο νησί.
«Οι τοπικές αρχές εξετάζουν τα συντρίμμια, τα οποία ταιριάζουν με αυτά της πτήσης MH370. Δεν είμαστε σίγουροι, αλλά υπάρχουν αρκετές πιθανότητες» αναφέρει ένας δεύτερος αξιωματούχος.

Τις έρευνες συνδράμουν και ειδικοί εμπειρογνώμονες από την Αυστραλία. Σημειώνεται ότι το αεροπλάνο, όπως και οι 239 επιβαίνοντες, εξαφανίστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στις 8 Μαρτίου του 2014.
Η μαλαισιανή κυβέρνηση, μετά από άκαρπες έρευνες αρκετών μηνών, χαρακτηρίσει και επισήμως την πτήση MH370 των μαλαισιανών αερογραμμών ως ατύχημα και τους επιβάτες ως νεκρούς.http://www.naftemporiki.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γνωρίζατε ότι το Εθνικό Ζώo της Ελλάδας είναι το δελφίνι;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!